Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 9 mei 2017

Als je kon kiezen, had je sommige dingen dan anders gedaan? | Moederdagtips

 
 
Wordt de mail niet goed weergegeven? Bekijk hem online.
 
A.W.Bruna Uitgevers
 
Tw   Fb   Pin   Insta
 
 
   
 
 
Als je kon kiezen, had je sommige dingen in je leven dan anders gedaan?
 

Van jongs af aan waren Eve en Lily onafscheidelijk, tot een grote ruzie een einde maakte aan hun vriendschap. Zeventien jaar later ontwaakt Eve na een ongeluk in het ziekenhuis en komt tot de ontdekking dat haar vroegere beste vriendin haar verpleegster is. Eerst is het onwennig, maar tijdens de revalidatie groeien de vriendinnen naar elkaar toe. Ze durven hun fouten uit het verleden – en heden – onder ogen te komen. En ze zien haarscherp hoe de ander haar leven kan veranderen: Lily moet loskomen van haar mislukte huwelijk en Eve moet leren zien hoe zij anderen soms kwetst.


Het ongeluk van Eve biedt hun allebei een tweede kans, juist op het moment dat ze die schouder om op te leunen zo goed kunnen gebruiken. Maar Eve en Lily kunnen niet vermoeden welke toekomst hun vriendschap te wachten staat…

 
Meer info
 
leesfragment
 
 
 
 
 
 
geef jouw moeder een moriarty-pakket!
 

Liane Moriarty is de bestsellerauteur van Het geheim van mijn man, Grote kleine leugens en nu haar nieuwste boek Bijna echt gebeurd.

In Bijna echt gebeurd gaan Clementine en Sam op bezoek bij Erika en haar man Oliver. Als hun buren iedereen onverwachts uitnodigen voor een barbecue, zegt Clementine snel ja. Het gezelschap van de levenslustige buren lijkt haar een welkome afleiding. Twee maanden later vragen Clementine en Sam zich steeds weer af: wat als we nooit naar die barbecue waren gegaan?

Wil jij jouw moeder dit jaar echt verrassen? Mail dan vóór 11 mei naar prijsvraag@awbruna.nl waarom jouw moeder de liefste moeder is en maak kans op een Moriarty-pakket!

 
Meer info
 
leesfragment
 
 
 
 
 
MOEDERDAGTIPS
 
 
 
‘Vanaf de eerste pagina's lopen de rillingen over je rug.’ – Algemeen Dagblad
 
 
meer info
 
fragment
 
 
‘Als ik iets vreselijks deed, zou je dan nog steeds van me houden?’ Wat zou jij zeggen? 
 
 
meer info
 
fragment
 
 
 
Bekijk de trailer van De Wangs vs. de wereld
 
   
 
‘Een frisse Little Miss Sunshine.’ – Vanity Fair
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Louis Charles Lynch, bijnaam ‘Lucy’, woont al zijn hele leven in Thomaston, New York. Lucy is een dromer en een echte optimist, een karaktereigenschap die hij van zijn vader heeft geërfd. Lucy en zijn vrouw Sarah bereiden zich voor op hun – eerste en enige – reis naar Italië, waar Lucy’s oudste vriend Noonan woont.

In Brug der zuchten wisselen de geschiedenis van Lucy en die van Noonan elkaar af in een gestaag crescendo dat voortdurend verrast.
 
 
MEER INFO
 
LEESFRAGMENT
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
A.W.Bruna Uitgevers
 
Uitschrijven  |  Pas je instellingen aan
Copyright © 2017 A.W. Bruna Uitgevers - Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt de lezersnieuwsbrief van A.W. Bruna Uitgevers.

www.awbruna.nl  |  www.uitgeverijsignatuur.nl