Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 18 mei 2017

Ants on a Shrimp / Ik ben geen probleemkind, ik ben een uitdaging / How to Meet a Mermaid

 
Webversie
 
18 mei 2017   Ants on a Shrimp / Ik ben geen probleemkind, ik ben een uitdaging / How to Meet a Mermaid
 
Nieuwsbrief 2Doc.nl
 
Beste ,

Welke invloed heeft het op je leven om als tiener opgesloten te zitten in een inrichting? Ik ben geen probleemkind, ik ben een uitdaging geeft een inkijk in de wereld van jongeren in de gesloten instelling Transferium Jeugdzorg. How to meet a mermaid voert je mee met de stroom, trekt je kopje onder maar laat je ook weer drijven in de zoektocht naar de aantrekkingskracht van de zee. Een restaurant naar de andere kant van de wereld verplaatsen? Chef-kok René Redzepi doet het en verplaatst het Deense restaurant Noma voor 5 weken naar Japan in Ants on a Shrimp. In het kader van de NPO foodweken is Jiro Dreams of Sushi nu als extra te zien op 2Doc.nl. Bekijk ook ons fooddossier!
 
 
Lees verder
 
 
Ants on a Shrimp - vanavond 21.00 uur op NPO2
 
 
Meer documentaires
 
  Tieners in een gesloten inrichting
  Ik ben geen probleemkind, ik ben een uitdaging
 
  Aantrekkingskracht van de zee
  How to Meet a Mermaid + interview
 
 
  Makers van Morgen
  Nature: All Rights Reserved
 
  Maandag 22 mei om 20.25 uur
  Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping
 
 
 
 
     
 
FB   Instagram   Twitter   Youtube
 
     
  disclaimer text
Afmelden