Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 18 mei 2017

'De Meiden': ★★★★ | Vondelpark: verrassingsoptredens | Gratis kaarten!

 
Winacties voor Boom Chicago, Taste of Amsterdam en Portugese fado's
Bekijk online
 
 
Logo
 
Inhoudsopgave: o.a. De mannentas, Hemeltjelief! op NDSM, heropening StrandZuid en nog veel meer!
 
 

Beste Uitmail lezer

 

Er is weer van álles te ontdekken in Amsterdam. Zo zijn er verrassingsoptredens in het Vondelpark en kun je in de Stadsschouwburg naar 'De Meiden', een stuk dat is overladen met goede recensies. Verder is er een foodfestival waar je kunt proeven wat onze topchefs te bieden hebben en maak je in deze Uitmail kans op veel gratis kaarten!

 
 
 
 
 
Geheime ontdekkingstocht
 
3 juni

Vondelfestival

Vondelpark
Ga op ontdekkingstocht door het Vondelpark langs verschillende gebouwen en artiesten. De locaties van de voorstellingen blijven tot het laatste moment geheim!
 
Toneelgroep Amsterdam
Lees meer
t/m 27 mei

De Meiden

Stadsschouwburg Amsterdam
De meiden imponeert’ NRC★★★★ Trouw★★★★ Parool★★★★ Een thriller van nu, met Marieke Heebink, Chris Nietvelt en Thomas Cammaert. Regie: Katie Mitchell.
 
 
 
Win vrijkaarten
 
t/m 23 juni

Rob it like it's hot

Boom Chicago
Standup comedy, storytelling, spektakel en bovenal: improvisatie. Rob AndristPlourde vertelt over zijn prestaties in het leven: seks & fietsen, rockconcerten & diabetes en wiet roken & wiet smokkelen!
 
 
Advertentie
 
 
 
 
 
 

De mannentas onder de loep

Tassenmuseum Hendrikje
Nu te lezen op de I amsterdam blog: zes dingen die we hebben ontdekt over de mannentas bij ‘It’s a Men’s World’ in het Tassenmuseum.
 
 
 

Dit weekend:

 

Nog even te zien:

 
 
 
Win vrijkaarten
 
2 /m 5 juni

Taste of Amsterdam

Amstelpark
Een mekka voor liefhebbers van lekker eten. Nederlandse topchefs als Jonnie Boer en Peter Lute zetten de pannen op het vuur voor hét restaurantfestival van de hoofdstad. Kaarten winnen voor dit festival?
 
Blog: nieuwe zomerhotspot
 
Net heropend!

Het gerenoveerde StrandZuid

Achter de RAI, Beatrixpark
Een nieuwe favoriete hotspot voor de zomer: het spiksplinternieuwe StrandZuid! Eveline schreef op de I amsterdam blog: "het menu is ingedeeld in vis (surf), vlees (turf) of raw en vegan (earth)".
 
 
 
 
 
 
Hemelvaartfestival
 
25 mei

Hemeltjelief!

NDSM-Werf
Het is weer bijna tijd voor het vrolijke festival Hemeltjelief! Een kleurrijk festijn van muziek, theater en kunst, ook voor de jongste bezoekers. Kom en dwaal over de scheepswerf en waan je in een sprookje.
 
Win vrijkaarten
 
27 of 28 mei

Silêncio - de fado in Amsterdam

Diverse locaties
De Portugese zangeres Magda Mendes en gitarist Ward Veenstra presenteren traditionele fado’s en eigen composities op een rauwe, indringende en verfijnde manier. Vaak met Portugees eten!