Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 15 mei 2017

De week waarin we onze kwaliteiten leerden waarderen

U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
 
De week waarin we onze kwaliteiten leerden waarderen
 
Alfred Birney
 
Leven is een proces van zelfontdekking, verzuchten we weleens als we een nieuwsbrief schrijven. Zo ook voor onze gasten, afgelopen week. Schrijver Alfred Birney won de Libris Literatuurprijs en kwam er zo achter dat hij eigenlijk toch wel 'talent had voor schrijven'. Sopraan Nora Fischer verliet ooit het conservatorium om op eigen houtje stemtechnieken te ontdekken. Soms moeten anderen ontdekken wie jij bent: Ryanne van Dorst vertelde in het programma Geslacht! dat zij zelf als hermafrodiet geboren is. Luister terug:
 
 
Luister terug:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En in de komende week...
 
Carla van de Puttelaar
 
Deze week zijn te gast: beeldend kunstenaar Sarah van Sonsbeeck, fotograaf Carla van de Puttelaar, actrice en scenarioschrijver Joan Nederlof, landschapsarchitect Emma van Boxel en beeldend kunstenaar en schrijver Liesbeth Labeur. Gastschrijver deze week is Thomas Verbogt.
 
 
Mocht deze nieuwsbrief niet correct of compleet worden weergegeven, voeg dan ons e-mailadres nooitmeerslapen@vpro.dmd.omroep.nl toe aan uw adresboek. U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
VPRO © 2016 VPRO - VPRO.NL - AFMELDEN - DOORSTUREN - GEGEVENS WIJZIGEN