Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 18 mei 2017

KINDERNIEUWSBRIEF: Tekenfeest op zaterdag 24 juni

 
rmo.nl | bekijk deze nieuwsbrief online
 
 
RMO
 
 

KINDERNIEUWSBRIEF donderdag 18 mei 2017

 
 

Tekenfeest in Studio RMO

Tekenfeest in Studio RMO

Op zaterdag 24 juni a.s. organiseren we samen met Kidsproof een feestje. We vieren dat ons nieuwe tekenatelier Studio RMO open is! Kom jij ook? De hele dag zijn er tekentafels om te leren hoe je een Grieks beeld kunt tekenen. Een verhalenverteller neemt je mee naar de wereld van de Griekse mythes. Verder is restaurator Renske Dooijes live aan het werk om Griekse beelden op te knappen en de MuseumJeugdUniversiteit organiseert een college: Waarom zijn Griekse beelden altijd naakt?

Meld je aan voor het tekenfeest via onze website
 

 

Schrijf je in voor de nieuwe collegereeks van de MuseumJeugdUniversiteit

Schrijf je in voor de nieuwe collegereeks van de MuseumJeugdUniversiteit

In het najaar kun je weer een nieuwe collegereeks van de MuseumJeugdUniversiteit volgen. In het Rijksmuseum van Oudheden kom je er bijvoorbeeld achter waarom archeologen vroeger in het Midden-Oosten ook spion waren en wie de Egyptische koningsgraven maakten. Lijkt het je leuk? Morgen start de inschrijving! Schrijf je vanaf 19 mei in voor de collegereeks die op zondag 3 september 2017 begint. De vier colleges worden één keer per maand op zondag gegeven, om 10.30 uur of 12.30 uur. Op 3 december is het laatste college.

Schrijf je vanaf 19 mei in voor de nieuwe collegereeks
 
 
   
 

Bank Giro Loterij