Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 18 mei 2017

KOFFIE presenteert nieuw album Huntu in Paradiso

18/05/17  
Bekijk deze mail in je browser
KOFFIE
Presenteert nieuw album Huntu op 26 mei
Release show op 25 mei in Paradiso 

KOFFIE's nieuwe plaat Huntu komt uit en dat willen ze graag met jou vieren! Op 25 mei aanstaande geeft de band een release party in Paradiso Amsterdam, met support van bevriende DJ's Sjeng Stokkink en Dr. Proper. Sinds de release van hun debuut in 2013 heeft de band hard gewerkt aan een ijzersterke livereputatie en hebben ze het dak eraf geblazen op onder meer North Sea Jazz Festival, Zwarte Cross, Polé Polé in België en Blue Balls Festival in Zwitserland. Op vrijdag 26 mei verschijnt het nieuwe album Huntu. De avond daarvoor presenteert KOFFIE Huntu voor het eerst live tijdens het Africadelic Festival in Paradiso Amsterdam.

Huntu is opgenomen in Kytopia, Utrecht met zoveel mogelijk analoge apparatuur om zo de warme sound te krijgen die zo bij de afrofunk en jazz past. Alle songs zijn gezamenlijk ingespeeld wat goed terug te horen is in de grooves en vibe. Ook is Koffie gegroeid van een 6 mans band naar een 8 mans band. Met komst van toetsenist Niels Broos heeft Huntu een vrijere insteek dan voorgaande albums en zowel de blazers- als de percussiesectie zijn versterkt, wat je terughoort in de vollere thema's en dikkere percussie grooves. 

Bekijk de vetste video's van KOFFIE hier
In aanloop naar de release van het album bracht KOFFIE de afgelopen maanden drie tracks uit. De singles Mama Deo, Huntu en Hard Times (feat. Benny Sings & Emiel) werden zeer lovend ontvangen door de media. Ook maakte de band bekend deze zomer wederom op te zullen treden tijdens het prestigieuse North Sea Jazz festival in Rotterdam.
Bestel je tickets via deze link
Voor meer informatie en persaanvragen:
christiaan.nijburg@v2benelux.com
+31 (0) 356461234 

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Copyright © 2017 V2 Records. All rights reserved.
Ampèrestraat 10 | 1221GJ | Hilversum | Nederland
info@v2benelux.com


This email was sent to versvandedrukpers@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
V2 Records · Amperestraat 10 · Hilversum, Noord Holland 1221GJ · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp