Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 10 mei 2017

Line-up Wicked Jazz Sounds Festival helemaal rond

Line-up Wicked Jazz Sounds Festival helemaal rond
Met de toevoeging van Michelle David & The Gospel Sessions, Richard Spaven Trio ft. Cleveland Watkiss, L'Enfant, Kris Berry, King Hassan en de verschillende huis-dj's van de Wicked Jazz Sounds is de line-up voor de 2017 editie van Wicked Jazz Sounds compleet! Eerder werden al onder andere Jungle By Night, Tony Allen, LeFtO en Jeangu Macrooy aangekondigd. Wic
Read more

Miss Montreal in het najaar op clubtour
Momenteel tourt Miss Montreal nog met haar programma "Sssssttt ach, laat ook maar" langs de theaters in het land, tot en met 8 juni. Maar in het najaar (vanaf eind oktober) komt Sanne Hans, zoals haar echte naam luidt, met een clubtour waar het voor haar allemaal ooit begon.
Read more

Melkweg en Doornroosje voor Duits duo van Milky Chance
Het Duitse duo Milky Chance is voornamelijk bekend van hun grote hit 'Stolen Dance' en de live perfomance die ze neerzetten.Dit seizoen zijn ze op veel festivals te zien in zowel binnen- als buitenland, denk bijvoorbeeld aan Down The Rabbit Hole, Hurricane / Southside en Rock Werchter.
Read more