Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 15 mei 2017

Musical: Met 'Lady Marmelade' zet Stamppij zichzelf wederom op de kaart

Met 'Lady Marmelade' zet Stamppij zichzelf wederom op de kaart
Stichting Stamppij was het afgelopen jaar genomineerd voor een Amateur Musical Award en dit jaar pakte deze Stichting uit met 'Lady Marmelade' en hoe. Niets is in deze productie aan het toeval overgelaten. Er is zwaar gerepeteerd en met name in de choreografie heeft veel uren extra werk gezeten, waarbij menig zweetdruppel is vergoten. Het resultaat is absoluut geweldig en indrukwekkend.
Lees verder

Musical Soldaat van Oranje viert zevenjarig bestaan in oktober
Soldaat van Oranje РDe Musical is verlengd tot en met december. Met deze nieuwe verlenging is het zevenjarig bestaan in zicht. Op 30 oktober is het precies zeven jaar geleden dat de voorstelling in premi̬re ging in de TheaterHangaar in Katwijk.
Lees verder

Little Shop of Horrors 7, 8 en 9 juni in Goirle
'Je staat jarenlang als regisseur en als zangcoach achter de schermen en je wilt eigenlijk zelf ook wel eens meemaken hoe het is om in de schijnwerpers staan. Je vindt een leuk stuk voor een kleine cast en je vraagt je avonden lang af hoe je zoiets zou moeten uitvoeren.'
Lees verder