Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

zaterdag 13 mei 2017

Musical: Musical artiesten voor War Child

Musical artiesten voor War Child
Zes studenten van de Dutch Academy of Performing Arts (DAPA), een swingende band en special guest René van Kooten geven op 24 mei een vrolijk popconcert met een vleugje musical. Met deze avond vol live muziek in het Paard van Troje in Den Haag kunnen de bezoekers het hemelvaartweekend op een leuke manier beginnen. Opbrengsten van het concert worden geschonken aan War Child.
Lees verder

"Voor alles een eerste keer"
Er is natuurlijk voor alles een eerste keer. Je eerste relatie, het eerste bezoek aan de tandarts, de eerste keer seks, je eerste slok alcohol. In 'Voor alles een eerste keer' volgen we vier jonge mensen die aan het begin staan van hun leven. Als je daarnaast als jongere wordt geconfronteerd met zelfmoord heeft dat meteen een grote invloed op de verdere loop van het leven.
Lees verder

BLAUW (muziektheater) 19-20-21 mei in Hoogstraten
De deelnemers en medewerkers van BLAUW zijn er helemaal klaar voor! Op vrijdag 19 mei gaat de muziektheatervoorstelling in première in het GC van Hoogstraten (Rabboenizaal Instituut Spijker). Na 10 maanden repeteren zijn ze trots om u het resultaat te laten zien. Op de planken staan 29 jonge zangers/acteurs uit Hoogstraten en omstreken. Ze zijn voorbereid door Lut Goetschalckx (zangcoaching) en...
Lees verder