Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 12 mei 2017

New Adventures - voor iedereen die houdt van verrassingen

Nieuwsbrief Scapino Ballet Rotterdam

New Adventures

voor iedereen die houdt van verrassingen

De laatste voorstelling van Holland & Le Chat Noir zit er op, maar onze dansers zijn al een tijdje bezig met repeteren voor drie nieuwe dansstukken verzameld in New Adventures.

Ontdek en proef ze allemaal. Scapino Ballet Rotterdam presenteert een zinderend dansavontuur met veertien topdansers in drie bijzondere choreografie├źn. Dans op het scherp van de snede voor de avontuurlijk ingestelde geest. Opzwepende dans, humor, ontroering en verwondering zorgen voor een avond om niet snel te vergeten!

Van 7 t/m 10 juni te zien in de Rotterdamse Schouwburg en daarna te zien in theaters door het hele land.
Scapino Ballet Rotterdam | New Adventures | trailer
Koop nu kaarten voor New Adventures

Love Gun - Itamar Serussi - vlijmscherp

De spannendste dansmaker van dit moment. In 2015 veroverde hij het publiek met Henry. In Love Gun is liefde niet alleen lief en zien we opnieuw zijn unieke stijl, geïnspireerd op Quentin Tarantino, Charlie Chaplin en Roger Rabbit. Inderdaad, moderne dans zoals we de laatste jaren nog weinig gezien hebben..

While we can - Felix Landerer - virtuoos

"Ik zie je op Facebook, Instagram, Skype." Of kan het ook wat persoonlijker? While we can gaat over de keerzijde van de moderne communicatie. Over de behoefte aan echt menselijk contact. De dansers laten hun persoonlijkheid zien in een vloeiende, organische stijl met virtuoze urban-bewegingen waar het plezier van af spat. De controle en details zijn fascinerend om naar te kijken.

Prince - Martin Harriague - humoristisch

Een moderne versie in sneltreinvaart van de balletklassieker The Sleeping Beauty. Deze jonge, rebelse choreograaf doet er alles aan om het verhaal te ontregelen. Op de wervelende muziek van Tsjaikovski worden de prins en prinses op een verrassend, verwarrend en komisch liefdesavontuur gestuurd.
KIJKTIP

Kijk en geniet op gevoel

Info & Kaarten
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram
Volg ons op Instagram
Volg ons op YouTube
Volg ons op YouTube
Copyright © 2017 Scapino Ballet Rotterdam, All rights reserved.


Ons adres is:
Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
Rotterdam, Zuid Holland 3012 XL
Netherlands

Add us to your address book


Wilt u uw instellingen wijzigen?
Klik hier om uw instellingen te wijzigen of schrijf u uit voor deze nieuwsbrief

Share
Tweet
Forward