Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 17 mei 2017

Nieuws over een thriller, historische roman en spannend boek met winactie, speciaal geselecteerd voor Lezer!

Deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? | Bekijk dan de webversie
Kok Fictie
Romans     Thrillers     Young adult     Kids
woensdag, 17 mei 2017
Opnieuw een spannende thriller van Glenn Meade
 
Met haar liefhebbende echtgenoot en twee prachtige kinderen leidt Kathy Kelly een perfect leven, tot het op een nacht compleet wordt verwoest. Haar man en kinderen verdwijnen tijdens een chartervlucht in een heftige storm. Het vliegtuig wordt niet gevonden, maar het lijdt geen twijfel dat ze zijn omgekomen. 

Na een periode van diepe rouw, krabbelt Kathy weer op en wordt ze zelfs verliefd. Maar dan stuit ze op informatie waaruit blijkt dat haar gezin nog in leven is en dat haar man met opzet verdween met hun kinderen. Ze weet niet hoe snel ze naar hen op zoek moet gaan. Algauw ontdekt ze dat ze niet de enige is die hen wil vinden…
9789029726504  | paperback, 462 blz. | € 22,50 | ook als e-book verkrijgbaar

Bruid in het maanlicht

De voorouders van Laura Frantz waren pioniers. De verhalen van haar grootmoeder inspireerden haar tot het schrijven onder meer De pioniersdochter  en De dochters van de meestersmid. Vanaf vandaag ligt haar nieuwste roman Bruid in het maanlicht in de winkel.

Temperance Tucker redt zich uitstekend in het ruige, uitgestrekte en nog niet in kaart gebrachte grensgebied van Kentucky. Ze kan zich snel uit de voeten maken, schiet altijd raak en misschien nog wel het belangrijkste: ze zwijgt over vroeger. Maar het verleden van haar familie wordt een probleem als ze verliefd wordt op een knappe landopziener uit Virginia, die ook een geheim met zich meedraagt. Kunnen ze de ballast en de pijn van zich afschudden voor een gezamenlijke toekomst?

9789029726450 | paperback, 399 blz. | € 22,50 | ook als e-book verkrijgbaar
Onvindbaar

De spannende romans van Terri Blackstock zijn wereldwijd geliefd. Er gingen al meer dan zes miljoen exemplaren van haar boeken over de toonbank. Onvindbaar is het vervolg op Op de vlucht.

Casey is op de vlucht om te ontkomen aan vervolging voor een moord die ze niet heeft gepleegd. Tot haar verbazing heeft rechercheur Dylan haar laten gaan, net toen de politie op het punt stond om haar te arresteren. Ze heeft geen idee waarom, maar wat ze wel weet is dat ze zich weer onvindbaar moet maken. Nieuwe naam, nieuwe look, nieuwe stad, nieuwe baan. Maar dat is niet genoeg om zichzelf gerust te stellen. Er moet een moordenaar achter de tralies komen en zij is de enige die daarvoor kan zorgen.

9789029726283 | paperback, 334 blz. | € 19,99 | ook als e-book verkrijgbaar
Exclusieve winactie voor nieuwsbriefabonnees
 
Maak een foto van jezelf of van een familielid, vriend of vriendin die Op de vlucht leest en laat weten wat jij, hij of zij van het boek vindt. Mail deze foto naar promotie@kok.nl en maak kans op een exemplaar van Onvindbaar.
Mail je foto
Romans Kinderbijbels
Thrillers 0-3 jaar
Young Adult 4-6 jaar
Bijbelse dagboeken 7-9 jaar
PUUR! 10-12 jaar
Tijdschriften 13-15 jaar
Facebook   Youtube
Twitter   Pinterest
 
Gegevens bijwerken
Je gegevens
Naam: Lezer Lezer
E-mail: versvandedrukpers@gmail.com
Uitgeverij Kok - Herculesplein 96 - 3584 AA - Utrecht
KvK 30068750
Bestellingen worden veilig afgehandeld door onze webwinkel Boekenwereld.com
Uitgeverij Kok is onderdeel van Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep bv
Prijswijzigingen, tik- en spelfouten voorbehouden.