Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 10 mei 2017

Wie heeft Liv Ljunggren vermoord?

Uw wekelijkse dosis Vrije Geluiden
U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
     
 
Nieuwsbrief 10/5/2017
 
 
 
Wie heeft Liv Ljunggren vermoord?
 

 
Beste muziekliefhebber,
Het Utrechtse Rosa Ensemble voert in TivoliVredenburg een sprankelend, knotsgek, lekker ouderwets live hoorspel uit: De Deense Detective. Het verhaal speelt in 2018 gedurende de aanloop naar het Songfestival. De Zweedse favoriet, zangeres Liv Ljunggren, wordt vermoord in Amsterdam en de lokale politie staat voor een raadsel. De Deense Detective wordt ingeschakeld: een spannende 'whodunnit' in zeven afleveringen. Dit hoorspel kunt u volgen via een podcast en onze site.

Verder in deze nieuwsbrief: nagenieten van de derde editie van Vrije Geluiden Live gisteren in TivoliVredenburg, de nieuwe releases en natuurlijk het programma voor komend weekend.
Lees snel verder...
 
 
 
 
 
Vrije Geluiden op radio en televisie
  zaterdag
9.00 - 9.50 uur Televisie NPO1
Het jonge Floris Kappeyne Trio gebruikt o.m. sabar-ritmes. Het Utrechtse Rosa Ensemble voert het live-hoorspel met muziek De Deense Detective uit. Saxofoniste Marike van Dijk's The Stereography Project. 'Chamber jazz' met de eigenzinnige stemkunstenaar Jeff Taylor
21.00 - 23.00 uur NPO Soul&Jazz
Opnamen uit TivoliVredenburg: van Transition: Dans Dans; en van Vrije Geluiden Live: DAAU.
23.00 - 24.00 uur Radio 4
Contrabassen in de klassieke muziek, op het Dutch Double Bass Festival zijn ze te horen!
 
  zondag
10.30 - 11.20 uur Televisie NPO1
Giovanca ontvangt
zangeres Greetje Kauffeld. 'De parel van de Nederlandse jazz' staat al 60 jaar op de planken heeft net een nieuwe CD uit. De Amerikaanse rootsrock-band The Paladins ontstond in 1980 en deze oude rockers touren nog immer, James Oesi organiseert het eerste contrabassen festival ter wereld, het Dutch Double Bass festival vindt plaats van 19 t/m 21 mei.
23.00 - 24.00 uur Radio 4
Tom Klaassen laat onder meer muziek horen van componiste Kate Moore.
 
 
Mocht deze nieuwsbrief niet correct of compleet worden weergegeven, voeg dan ons e-mailadres vrijegeluiden@vpro.dmd.omroep.nl toe aan uw adresboek. U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
VPRO © 2016 VPRO - VPRO.NL - AFMELDEN - DOORSTUREN - GEGEVENS WIJZIGEN