Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 16 juni 2017

De maand van de spannende boeken en zomerse romantiek

Lees snel het laatste nieuws over onze boeken, auteurs en evenementen | Bekijk de webversie
Kok Fictie
Romans     Thrillers     Young adult     Kids
vrijdag, 16 juni 2017
Voor de fans van de Baxter-familie
 

Na alle series die volgden op de Familie Baxter-serie over andere personages, wijdt Karen Kingsbury haar roman Zo dichtbij weer volledig aan de familie die in Nederland zoveel harten gestolen heeft.

John Baxter en zijn volwassen kinderen komen samen voor een reünie bij het meer, maar voor ze daar allemaal zijn, ontvangen ze een schokkend bericht. In plaats van bij het meer brengen ze hun dag in het ziekenhuis door en ook de vele dagen die daarop volgen. Zijn ze nog hecht genoeg om deze klap samen te kunnen opvangen of zal dit tragische ongeluk hen uit elkaar drijven?

9789029726818 | paperback | 304 blz. | € 19,99
Lees alvast het eerste hoofdstuk
Romance met wijze les
 
Waarom… jij? is deel 2 van Susan May Warrens serie over de familie Christiansen en het los te lezen vervolg op Geef mij een kans.
Eden Christiansen had zich haar leven anders voorgesteld dan als de oppas van haar broertje Owen, een succesvolle ijshockeyspeler. Ze is het zat om hem regelmatig uit het café te moeten slepen en ervoor te zorgen dat hij schone kleren heeft. Op die manier blijft er weinig tijd over om haar eigen dromen te realiseren.
Door bijzondere omstandigheden is Eden plotseling gedwongen om samen te werken met Jace,  de agressieve aanvoerder van Owens hockeyteam. Kunnen Eden en Jace samen een team vormen?

Wil je kans maken op Waarom... jij? Mail dan een foto van jezelf, moeder, dochter of vriendin lezend in Geef mij een kans. De foto wordt niet gebruikt voor social media.
9789029726696 | paperback | 368 blz. | € 21,99
Mail en doe mee!
Tweede deel  in serie over  familie O’Leary mét kortingsbon
 
Nobel hart van Susan Ann Mason is, na Boerendochters, het los te lezen tweede deel in serie over de Ierse immigrantenfamilie O’Leary.
Maggie Montgomery  reist naar Amerika om haar broer Rylan en zijn vrouw Colleen te bezoeken. Eenmaal aangekomen ontmoet ze een intrigerende jonge man tot wie ze zich meteen aangetrokken voelt. Pas als haar broer haar gebiedt bij Adam O’Leary uit de buurt te blijven, beseft Maggie dat de man Colleens broer is die net uit de gevangenis komt.
 
‘Uren van pure ontspanning. Er staat al een vervolg op stapel: over Adam, het zwarte schaap van de familie’. – Nederlands Dagblad over Boerendochters.
9789029726603 | paperback | 400 blz. | € 21,99 | nu tijdelijk € 17,50 met kortingsbon in te leveren in de boekhandel
Print de kortingsbon
Nieuwe serie: Dee Henderson op haar best
 
Zwart water van de New York Times-bestseller auteur Dee Henderson  is het eerste deel in een gloednieuwe serie over het cold-cases-team van rechercheur Evie Blackwell. 
Rechercheur Evie Blackwell verruilt de stad Chicago voor het platteland van Carin County, waar ze zich samen met de plaatselijke sheriff Gabriel Thane stort op twee oude, onopgeloste vermissingszaken. Terwijl ze door het oude bewijsmateriaal gaan, doet Evie een verrassende ontdekking, wat een spoor op lijkt te leveren naar een derde cold case-zaak. Maar het wordt past echt gecompliceerd als sheriff Thane en zijn familie meer lijken te weten…
 
'Ik weet niet hoe ze het doet, maar elk nieuw boek is weer beter dan het vorige'. – Madison’s Library
9789029726597 | paperback | 416 blz. | € 21,99
Sneak preview
Superspannend thrillerdebuut 
 
Volgende week verschijnt het thrillerdebuut Annabel Lee van de Amerikaanse schrijver Mike Nappa.
De tiener Annabel Lee Truckson wordt samen met een waakhond door haar mysterieuze oom in een militaire bunker onder de grond gestopt. Een verklaring krijgt ze niet. Het laatste wat haar oom tegen haar zegt, zijn een paar Duitse woorden en het bevel: ‘Doe de deur voor niemand open, hoor je? Ook niet voor mij.’
Boven de grond zijn twee detectives op zoek naar Annabel. Hoe weten ze van haar bestaan? Wie wil haar bevrijden? En waarom wil de ander haar voor altijd gevangen houden? En wie vindt haar als eerste?
9789043528450 | paperback | 400 blz. | € 19,99
Lees het interview met Mark Nappa 
Maak kans op een Silvester-pakket
 
Wil jij kans maken op een Silvester boekpakket? Doe dan mee aan het grote Silvester onderzoek!
Voor een onderzoek rondom onze Silvester-serie zijn wij op zoek naar ouders en kinderen (van 8 – 11 jaar) die de Silvester serie kennen en/of gelezen hebben en het leuk vinden om een vragenlijst in te vullen.
Interesse? Stuur dan een email naar promotie@kok.nl o.v.v. Silvester onderzoek. Onder alle deelnemers verloten we drie Silvester pakketten.
Mail en maak kans op een Silvester-pakket
Romans Kinderbijbels
Thrillers 0-3 jaar
Young Adult 4-6 jaar
Bijbelse dagboeken 7-9 jaar
PUUR! 10-12 jaar
Tijdschriften 13-15 jaar
Facebook   Youtube
Twitter   Pinterest
 
Gegevens bijwerken
Je gegevens
Naam: Lezer Lezer
E-mail: versvandedrukpers@gmail.com
Uitgeverij Kok - Herculesplein 96 - 3584 AA - Utrecht
KvK 30068750
Bestellingen worden veilig afgehandeld door onze webwinkel Boekenwereld.com
Uitgeverij Kok is onderdeel van Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep bv
Prijswijzigingen, tik- en spelfouten voorbehouden.