Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 22 september 2017

Aan Bied Ing

Excelsior Recordings Nieuwsbrief • 22 september 2017
View this email in your browser

Van de week ging er een schrijven uit naar De Supporters waarin ik de loftrompet stak op trio's. Dat dat altijd zulke bijzondere bands zijn. ZZ Top, Caesar en Trio natuurlijk.

Aanleiding was het debuut van MOOON, de band met drie o's en evenzoveel leden. Twee broers en een neef uit Aarle-Rixtel, analoge jongens-zonder-smartfoons die de blues hebben en een klassieke sixties sound.

So far so good, zou je zeggen. Maar laat ik nou de aller- allerbeste trio's vergeten, te beginnen met Hüsker Dü de band wier drummer en beste songschrijver Grant Hart ons vorige week ontviel. (God hebbe zijn ziel, lees vooral de prachtige In Memoriums op F**ebook, die man was echt goud.) Hüsker Dü die de weg bereidden voor Nirvana, Dinosaur Jr, de Beastie Boys en Buffalo Tom. Die op hun beurt weer fan waren van Rush, The Jam en The Police. Allemaal onderscheidende bands.

Net als dichterbij bij huis, op ons eigenste label, traumahelikopter, Hallo Venray, Green Hornet en Triggerfinger ook. Stuk voor stuk speciale bands die ik van de week ongenoemd liet.

De aanleiding voor de speciale aanbieding van de week.

Drieendertig procenten (33%) korting op een van de volgende albums:
Green Hornet - So Much To Give
traumahelikopter - Competition Stripe
Triggerfinger - What Grabs Ya
Caesar - No Rest For The Alonely
Hallo Venray - Where Is The Funky Party?

Of alvast dat debuut van MOOON bestellen?

MOOON - MOOON's Brew (pre-order)

MOOON - Mary You Wanna (Official Video)
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Tumblr
Tumblr
SoundCloud
SoundCloud
Shop
Shop
Spotify
Spotify


Doe je mee? Excelsior de club. Jij de supporter. Voor een klein bedrag, zegge en schrijve €11,- per maand selecteren wij. Al wat nauw luistert. Als een kerstpakket, maar dan elke maand. Zes nieuwe albums per jaar gegarandeerd. Spul om aan te trekken. Spul om op te hangen.

Na je aanmelden krijg je per ommegaande een Excelsior-shawl als welkomstgeschenk. En dan elke maand daarop weer die exclusieve waar. In ruil voor jouw clubliefde ons genoegen. In Excelsior We Trust.

www.excelsior-recordings.com/supporters

Copyright © 2017 Excelsior Recordings, All rights reserved.
Excelsior Recordings Nieuwsbrief

Our mailing address is:
Excelsior Recordings
Buiksloterweg 5a
Amsterdam, 1031 CC
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences