Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 19 september 2017

Acties en bijzondere agendapunten voor het najaar!

 
Wordt dit bericht niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
 
 
Boom Psychologie & Psychiatrie
 
image
 
 
Verwacht: Echo's van trauma
De behandeling van vroeg getraumatiseerde patiënten is vaak uitermate complex. Veel van deze patiënten zijn tevens onveilig gehecht, wat tot uiting komt bij behandeling van zowel daders als slachtoffers van geweld.

Om in te spelen op de behoefte aan een leesbaar boek over dit onderwerp, schreven Marijke Baljon en Renate Geuzinge Echo’s van trauma. Het eerste boek in Nederland dat gehechtheid en trauma vanuit interpersoonlijk neurobiologisch perspectief begrijpelijk maakt.

Beide auteurs geven een workshop tijdens het CELEVT Congres op 11 oktober in Amersfoort.
 
 
Agenda: 
image
 
 
22 september: LVVP congres
Op 22 september vindt het LVVP congres plaats met als thema ‘Laat je (niet) kennen’. Als ggz-professional wordt u uitgedaagd om de blik naar binnen te richten en te onderzoeken wie u als mens in die functie bent.

Het congres biedt een boeiend programma met lezingen, workshops en activiteiten die u prikkelen om uzelf kenbaar te maken. Auteur Rob Faltin zal samen met Yvonne Prins een actieve workshop verzorgen waarin u als deelnemer kunt oefenen met exposure voor sociale angst. 
 
 
image
 
 
20 t/m 24 november: Vijf bijzondere najaarssymposia voor professionals
Van 20 tot en met 24 november organiseren Lemion & Boom vijf interessante najaarssymposia voor ggz-professionals in Lunteren.

Wat is de rol van psychotherapie in de behandeling van ouderen? Wat is het effect van hersenonderzoek op de manier waarop we onszelf beschouwen? Hoe gaan mensen met een persoonlijkheidsstoornis om met ‘de ander’? Deze en andere vragen worden behandeld tijdens de symposia, die gebaseerd zijn op nieuwe boeken van Boom Psychologie & Psychiatrie.

Bekijk het volledige programma.

Vroegboekkorting is nog mogelijk tot en met 17 oktober, dus wees er snel bij!
 
 
image
 
Nieuwe editie: Tijdschrift Systeemtherapie
In het voorwoord op het nieuwe nummer van Systeemtherapie gaat Jan Meerdinkveldboom in op het begrip 'voorleven', zoals ouders dat doen, maar ook leidinggevenden en (systeem)therapeuten. Hij stelt vast dat de artikelen van Systeemtherapie een mooie bijdrage leveren aan het voorleven van de systeemtherapeutische visie. Lees meer en oordeel zelf!

Nog geen abonnee? Neem een proefabonnement!
 
 
Korting: Geldig t/m 30 september 2017
Negatief zelfbeeld
 
boek 2
 
Voluit leven
 
 
Contact
Boom Psychologie & Psychiatrie
Prinsengracht 747-751
Postbus 15970
1001 NL Amsterdam
(020) 524 45 14
klantenservice@boompsychologie.nl
www.boompsychologie.nl
   
Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 20,-
 
t @BoomPsychologie

Afmelden
Mail door
Gegevens wijzigen
thuiswinkel waarborg