Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 25 september 2017

'Böhmermann maakt gehakt van het Duitse Avondland'

 
Webversie
 
25 september 2017   Sonntag mit Böhmermann
 
Bekijk nu: Sonntag mit Böhmermann
 
 
Waar andere Europese landen een spannende verkiezingsstrijd achter de rug hebben, begint Angela Merkel in Duitsland in het najaar van 2017 aan haar vierde termijn als Bundeskanzlerin. De economische grootmacht ontpopt zich met Merkel ook als morele leider van het vrije westen. Wat betekent dat voor het Duitsland van de toekomst? Tegenlicht gaat op reis met de spraakmakende Duitse komiek Jan Böhmermann. Bekijk de aflevering hier terug.

Wij zijn er twee weken tussenuit, maar op zondag 15 oktober is VPRO Tegenlicht weer terug! Volg ons ondertussen op Facebook en Twitter
 
 
 
 
Meer lezen en kijken?
 
twitterverslag
 
'Böhmermann maakt gehakt van het Duitse Avondland'
 
verdieping
 
VPRO Gidsartikel: Duits onbehagen
 
interview
 
Regisseur Britta Hosman over 'Sonntag mit Böhmermann'
 
meld je aan
 
Kom naar de Tegenlicht Meet Up
 
Kijktip: Frau Merkel
 
‘Als ik een Duitser was, zou ik op Merkel stemmen’. Dat zijn de woorden van voormalig president Obama bij zijn laatste bezoek aan Europa. Wie is Merkel? En is zij werkelijk de hoop van Duitsland? Eerder dook regisseur Britta Hosman voor VPRO Tegenlicht in de wereld van Angela Merkel. Bekijk Frau Merkel hier op onze site. 
 
 
 
 
Volgende keer: Zorgeloos leven volgens Jos de Blok
 
 
 
 
Volg @VPROTegenlicht op Twitter   Like VPRO Tegenlicht op Facebook
 
     
 
VPRO
 
 
     
  disclaimer text
Afmelden