Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 25 september 2017

De week waarin we Arthur Japin spraken

U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
 
De week waarin we Arthur Japin spraken
 

 
Schrijver Arthur Japin vertelde vorige week over zijn liefde voor buitenbeentjes, mensen die hun kracht nog moeten zoeken. Ook zijn nieuwe boek Kolja gaat daar in zekere zin over, en daar vertelde Japin dan ook over. Verder hadden we het plezier schrijver Renske de Greef, regisseur Pieter Verhoeff, kunstenaar Navid Nuur en DJ, model en schrijver Valentijn de Hingh te ontvangen.
 
 
Luister terug:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En in de komende week...
 

 
Deze week zijn te gast: scenarioschrijver Gerard Soeteman, fotograaf en kunstenaar Hans Eijkelboom, fotograaf Kadir van Lohuizen, hoogleraar theoretische astrofysica Vincent Icke en columnist en schrijver Jerry Goossens. Gastschrijver deze week is Erik Jan Harmens.

 
 
Mocht deze nieuwsbrief niet correct of compleet worden weergegeven, voeg dan ons e-mailadres nooitmeerslapen@vpro.dmd.omroep.nl toe aan uw adresboek. U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
VPRO © 2016 VPRO - VPRO.NL - AFMELDEN - DOORSTUREN - GEGEVENS WIJZIGEN