Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 19 september 2017

De week waarin we Kees van Kooten spraken

U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
 
De week waarin we Kees van Kooten spraken
 

 
Kees van Kooten was afgelopen week te gast! Het werd een spetterend gesprek over de balans opmaken van 75 jaar oud worden. In Van Kootens nieuwe bundel Karrevrachten pennevruchten zie je dan ook een leven terug: van verhuizen tot opruimen tot dingen niet kunnen weggooien. Ook spraken we schrijver Sanneke van Hassel, zangeres Roxeanne Hazes, schrijver Cynthia McLeod en dichter Bart Moeyaert.
 
 
Luister terug:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En in de komende week...
 

 
Deze week zijn te gast: schrijver en columnist Renske de Greef, schrijver Arthur Japin, filmregisseur en documentairemaker Pieter Verhoeff, conceptueel kunstenaar Navid Nuur en model, columniste en DJ Valentijn de Hingh. Gastschrijver deze week is Özcan Akyol.

 
 
Mocht deze nieuwsbrief niet correct of compleet worden weergegeven, voeg dan ons e-mailadres nooitmeerslapen@vpro.dmd.omroep.nl toe aan uw adresboek. U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
VPRO © 2016 VPRO - VPRO.NL - AFMELDEN - DOORSTUREN - GEGEVENS WIJZIGEN