Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 11 september 2017

De week waarin we tot een kern kwamen

U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
 
De week waarin we tot een kern kwamen
 

 
Hoe bepaal je wat de kern van iets is? Voor onze gasten was het afgelopen week soms heel duidelijk. Theatermaker en galeriehouder Rob Malasch speelt in de herneming van 'De stille kracht', waarin een poëtische oerkracht centraal staat. Voormalig SP-politicus Sharon Gesthuis schreef een boek over wat ze belangrijk vindt in het leven en de politiek. Voor regisseur Jaap van Heusden is het duidelijk dat liefde zelfs de grootste culturele verschillen overwint. En Roman Helinski laat zijn personages in zijn nieuwe boek vertellen over het essentiële belang van een nieuwe revolutie.
 
 
Luister terug:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En in de komende week...
 

 
Deze week zijn te gast: schrijver Sanneke van Hassel, zangeres Roxeanne Hazes, schrijver Cynthia McLeod, televisiemaker Kees van Kooten, en schrijver Bart Moeyaert. Gastschrijver is deze week Cathelijn Schilder.

 
 
Mocht deze nieuwsbrief niet correct of compleet worden weergegeven, voeg dan ons e-mailadres nooitmeerslapen@vpro.dmd.omroep.nl toe aan uw adresboek. U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
VPRO © 2016 VPRO - VPRO.NL - AFMELDEN - DOORSTUREN - GEGEVENS WIJZIGEN