Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 12 september 2017

Maak kans op een rol in de nieuwe Silvester!

Sanne@Sanne en haar band en  Silvester en de onhandige dief liggen nu in de (web)winkel! | Bekijk de webversie
Kok Non-fictie
dinsdag, 12 september 2017
Beste Lezer,
De zomer is nu echt bijna ten einde. De scholen zijn weer begonnen, en ook het weer voelt al herfstig aan. Het einde van de zomer is tegelijkertijd ook goed nieuws: er verschijnen weer hele fijne nieuwe boeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sanne @ Sanne en haar bandOf wellicht de nieuwe Silvester? Silvester en de onhandige dief sluit perfect aan bij zowel de Kinderboekenweek als de Christelijke kinderboekenmaand in oktober. Veel leesplezier!
De nieuwe Silvester is er!
 
Silvester en de onhandige dief is het vierde deel in de succesvolle serie graphic novels over Silvester. 

Wat is er gebeurd bij Ad van Ittersum? Hoe komt hij aan die bult op zijn hoofd? Het hele dorp IJsselbroek praat erover en de politie komt op school. 
Opeens willen Silvester en zijn vrienden allemaal tuinieren...

Een nieuw grappig deel met geheimzinnige acties. En waarin alwéér 112 gebeld moet worden. Als dat maar goed afloopt!

Silvester en de onhandige dief sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2017: Griezelen.
ISBN 9789026622380 | 224 pagina's | hardcover | € 12,99 
Bestel nu
Sanne @ Sanne en haar band
 
Sanne @ Sanne en haar band is het derde deel in de vrolijke Sanne @ Sanne-serie van Evelien van Dort. Neem weer een kijkje in het dagboek van Sanne!

Samen met haar broer bereidt Sanne een optreden voor. Zij speelt gitaar en hij drumt, net als in een echte band! Sannes vriend Lucas is gescout als talentvolle jonge voetballer en zijn ouders willen dat hij naar een speciale school in Engeland gaat. Maar Lucas wil dat niet en Sanne helpt hem, ze neemt het voor hem op. Sanne schrijft haar eigen liedjes en leert gitaar spelen met een online cursus. En ze schrijft in haar dagboek over haar gevoel, haar onzekerheden en alles wat ze meemaakt. 
ISBN 9789026622403 | 96 blz | hardcover | € 11,99 
 
Lees meer
Maak kans op een rol in de nieuwe Silvester
 
Wil jij kans maken op een rol in het nieuwe, nog te schrijven boek over Silvester? Doe dan mee aan de Silvester lookalike wedstrijd!

Laat ons zien waarom juist jij zoveel lijkt op Silvester. Mail een foto van jezelf naar ons toe. Nog leuker: maak (of laat) een foto van jezelf (maken) in het leukste Silvester avontuur dat je hebt gelezen. Wedden dat je hoge ogen gooit bij onze lookalike jury?


Mail je foto zo snel mogelijk, maar in elk geval voor eind november 2017 naar promotie@kok.nl ovv lookalike wedstrijd. Wie weet lezen we straks jouw avontuur terug in Silvester! 
Doe mee!
 
Kom jij ook naar het Kinderboekenweekfeest van bol.com?
 
Hoera, de Kinderboekenweek komt eraan! Het thema van dit jaar is Griezelen. Ter ere van de Kinderboekenweek organiseert bol.com een groot feest voor kinderen en ook dit jaar is Willeke Brouwer weer van de partij. Omdat het feest dit jaar voor de vijfde keer gehouden wordt, vindt het plaats in de Snorfabriek in Utrecht.

Callenbach mag 20 x 2 tickets voor dit feest weggeven!
Het feest zal plaatsvinden op woensdag 27 september (de woensdag vóór de Kinderboekenweek) van 15:00 tot 18:00. Iedere winnaar krijgt twee tickets en per 2 kinderen kan er 1 ouder/begeleider mee. Zij hebben geen ticket nodig. Wat is jouw favoriete griezelboek? Mail jouw antwoord naar promotie@kok.nl ovv Kinderboekenweekfeest en maak kans op 2 kaarten!
Maak kans op tickets voor het Kinderboekenweekfeest!
Facebook   Youtube
Twitter   Pinterest
  Boeken koop je via Boekenwereld
Gegevens bijwerken
Uw gegevens
Naam: Lezer Lezer
E-mail: versvandedrukpers@gmail.com
Uitgeverij Kok - Herculesplein 96 - 3584 AA - Utrecht
KvK 30068750
Bestellingen worden veilig afgehandeld door onze webwinkel Boekenwereld.com
Uitgeverij Kok is onderdeel van Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep bv
Prijswijzigingen, tik- en spelfouten voorbehouden.