Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 25 september 2017

Margo Jefferson en Rebecca Solnit op middagprogramma Crossing Border, Graphic Novelists en meer nieuwe namen bekendgemaakt.

Email not displaying correctly? View this email in your browser
Twee dagen lang Graphic Novels in The Grey Space
Tijdens Crossing Border wordt festivallocatie The Grey Space in the Middle door toptekenaars én aanstormend talent uit de wereld van de graphic novels van kleur en verhaal voorzien, ter gelegenheid van de lancering van Scratches II. Joost Swarte, tekenaar en hoofdredacteur van het Engelse tijdschrift, introduceert samen met uitgever Mara Joustra een reeks nationale en internationale artiesten als Herr Seele, Erik Kriek, Blexbolex, Ludwig Volbeda en Derf Backderf. Bekijk het programma en het verhaal en artwork van de twaalf graphic novelists op de website.
Meer info
Nieuwe bevestigingen
Tickets
Zaterdagmiddagprogramma:
Rebecca Solnit & Margo Jefferson
De zaterdagmiddag van het festival start met twee BorderKitchens. Margo Jefferson beschrijft met haar memoir Negerland het gat tussen haar sociale omgeving en andere groepen in de zwarte gemeenschap van Chicago. Ook is Rebecca Solnit te gast, waarvan het boek Mannen leggen me altijd alles uit (waarin zij ook de term 'mansplaining introduceert) dit jaar eindelijk in het Nederlands verscheen. Passe-partout- en zaterdagtickethouders hebben op aanmelding vrij toegang tot dit programma, losse tickets zijn via onderstaande link verkrijgbaar.
Tickets BorderKitchen
Oplossing voor de maandagmiddagdip:
het nieuwe album van Nick Mulvey
Klik op de albumhoes hieronder om het nieuwe album van Nick Mulvey 'Wake up now' te beluisteren op Spotify. Op 3 november speelt Mulvey op Crossing Border, in de Lutherse Kerk. Klik hier voor de Crossing Border Spotifyplaylist.
Kerkstraat 11, 2514 KP
Den Haag
The Netherlands  
© 2017 Crossing Border

Afmelden / Unsubscribe
 
Ga voor meer informatie naar crossingborder.nl