Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 26 september 2017

Nieuwsbrief Bibliotheek: Leen een Fries

Bekijk deze mail in je browser
Deze nieuwsbrief van Bibliotheek Drachten staat eenmalig in het teken van Leen een Fries
Waarover raak jij niet uitgepraat?
 
LAAT JE LENEN, ONTMOET & DEEL 

Heb jij een passie voor stadstuinieren, weet jij altijd de leukste cafés te vinden of laat je juist graag alle weidevogels zien. Kortom: heb jij wat te vertellen? Sluit je dan aan bij LeeneenFries.nl
Wat is LeeneenFries.nl?
Hoe kunnen bezoekers van Fryslân onze provincie het beste leren kennen? Door kennis te maken met de Friezen zelf natuurlijk! Op het nieuwe platform Leen een Fries, brengen de Friese bibliotheken mensen bij elkaar. Friezen (en Friesland-liefhebbers) die anderen willen verwelkomen door een eigen liefhebberij, hobby of specialiteit met ze te delen. Bijvoorbeeld door samen naar een concert te gaan, iemand te leren tekenen of een rondleiding te geven in eigen stad of dorp. Een kleine ontmoeting, maar een unieke ervaring! En leuk voor zowel Friezen als de bezoekers. Leeneenfries.nl is een initiatief van de Friese bibliotheken en heeft geen commercieel doel. 
Waarom jezelf uitlenen?
Een Fries lenen is leuk, maar je als Fries láten lenen is minstens zo waardevol. Je bent onderdeel van een kennisgemeenschap, je inspireert anderen en bent een ambassadeur van de provincie. En deelname vergroot je eigen wereld. Je ontmoet nieuwe mensen die overal vandaan kunnen komen. Uit Fryslân zelf, maar ook wel toeristen uit Zeeland, Denemarken of China. En het leuke is, je hoeft geen expert te zijn om mee te doen. Het enige wat je nodig hebt is enthousiasme voor het onderwerp en een beetje tijd om mensen een leuke ervaring te bezorgen.
Doe mee en win!
Wil jij jouw passie, kennis of verhaal delen? Ga naar www.leeneenfries.nl en sluit je als een van de eersten aan bij dit unieke platform! Meld je nu aan, dan maak je bovendien kans op een ticket voor het exclusieve Leen een Fries-feest. De eerste 100 kennisdelers ontvangen een ticket!
Ik meld me aan

Geen mail meer ontvangen van Bibliotheek Drachten | Smallingerland? Schrijf je uit.