Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 15 september 2017

Nieuwsbrief Hermitage Amsterdam | September 2017

Amsterdam, 15 september 2017
Laatste kans! Alleen nog dit weekend te zien
1917. Romanovs
& Revolutie
Het einde van een monarchie
Zondag 17 september is de laatste dag van 1917. Romanovs & Revolutie. Deze veelbesproken tentoonstelling vertelt het dramatische verhaal van de laatste jaren van het huis Romanov in Rusland en van de Revolutie die erop volgde. We hebben al meer dan 180.000 bezoekers mogen verwelkomen. De collectie gaat terug naar St.-Petersburg voor de tentoonstelling Het Winterpaleis en de Hermitage in 1917, die vanaf 26 oktober plaatsvindt in Staatsmuseum de Hermitage.
NIEUW
Panorama 
Amsterdam


 
Panorama Amsterdam is een nieuwe attractie in de Hermitage Amsterdam! De zaalvullende multimediale film vertelt de geschiedenis van Amsterdam in acht minuten.
VERWACHT
Hollandse Meesters uit de Hermitage


 
Op 7 oktober 2017 gaat eindelijk de tentoonstelling Hollandse Meesters. Oogappels van de tsaren open. De voorbereidingen zijn in volle gang. Bestel alvast uw kaarten voor Hollandse Meesters in onze ticketshop.
Nieuws
Nieuwe website
voor de Hermitage Amsterdam
Onlangs heeft de Hermitage Amsterdam de nieuwe website gelanceerd. Natuurlijk kunt u nog steeds de bekende informatie over het museum en de exposities vinden, maar er zijn ook nieuwe functies ingebouwd. Zo kunt u alvast tickets kopen voor Hollandse Meesters. Oogappels van de tsaren
Ga zelf aan de slag in de ateliers van de Hermitage Amsterdam!
Cursussen en workshops Hollandse Meesters
Ontdek je eigen kunstenaarstalent en geef je op voor een workshop en/of cursus Hollandse Meesters uit de Hermitage. Volg een creatieve cursus, een modelworkshop Flora van Rembrandt, een workshop Stilleven of een workshop Portret naar Rembrandt en laat je inspireren door de tentoonstelling.
Te zien vanaf 3 oktober 2017
Outsider Art Museum
Nieuwe Meesters
 
Op 3 oktober 2017 opent het Outsider Art Museum zijn nieuwe tentoonstelling Nieuwe Meesters. Met ruim 70 werken van 30 hedendaagse, getalenteerde Outsider-kunstenaars, maar ook een serie indringende portretten waarin fotograaf Sander Troelstra de Outsiders een gezicht geeft. Gefascineerd door het onalledaagse heeft Troelstra zich toegelegd op het portretteren van mensen met een rafelrandje. Mensen die vaak moeilijk aansluiting vinden in de maatschappij.
In Nieuwe Meesters staat de bezoeker oog in oog met deze onconventionele kunstenaars en hun kunst. Wie zijn deze Nieuwe Meesters? Wat zijn hun drijfveren? Waar komt die bijna maniakale werkwijze vandaan?
 
Volg ons:


This email was sent to versvandedrukpers@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hermitage Amsterdam · Postbus 11675 · Amsterdam, Nh 1001 GR · Netherlands