Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 22 september 2017

Nog 45 dagen lang een verrassing voor jou!

 
Hotmail of Gmail? Markeer Oom Donald als 'veilig'. Linkjes werken dan direct en je ziet de afbeeldingen.
Als je de Nieuwtjesbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
© Disney | doorsturen | aanmelden | gegevens wijzigen | afmelden

 
Duckstad, september 2017
 
Beste Lezer,

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan bestaat Donald Duck Weekblad 65 jaar! Om dat te vieren, staat er op DonaldDuck.nl elke dag een verrassing voor je klaar. Een strip, een puzzel, een mop, het kan van alles zijn. Waar wacht je nog op? Kijk snel op DonaldDuck.nl!
 

Groetjes uit Duckstad!

P.S. Wil jij de nieuwe verslaggever van de Duckstadkrant worden? Ga dan snel naar DuckTypen.nl en speel een proefles.  
 

Nieuws uit Duckstad | Stripje | Doe mee & Win | Duckstadshop | Nu in de winkel | PrikbordGoofy is jarig en geeft een feest. Mickey is er ook en wil hem feliciteren. Goofy zet drie flessen met drinken in de koelkast. Een met koud water, een met warm water en een fles zonder water. Mickey vraagt: 'Waarom heb je er een zonder water?' Dan antwoordt Goofy: 'Dat is voor de mensen die niks willen drinken.'

  


 

WIN: 4 kaartjes voor Heksendoorn

In oktober is opperheks Odelia de baas van het Avonturenpark en dat merk je! Ze heeft het park versierd met pompoenen, bezems en ontvangt griezelige figuren op visite.

Op 7 en 8 oktober en van 14 tot en met 29 oktober kun je tijdens Heksendoorn griezelen met het hele gezin. Betreed het ondergrondse spookhuis, bekijk de griezelshow en de speciale theatervoorstelling van Kareltje & Jasmijn waar Odelia een gastrol inspeelt. De allerkleinsten gaan op zoek naar lieve vogelverschrikkers in het maisdoolhof.

Kinderen tot 13 jaar mogen verkleed komen en worden vriendelijk ontvangen door heks Odelia op haar bezemsteel. Durf jij kennis te maken met Odelia?
 

>> Doe mee en maak kans!  
 

 

Neem eens een kijkje in de Duckstadshop!

Ben je op zoek naar leuke Donald Duck producten? Van pocket tot bed, van wekker tot dekbedovertrek en van rugzak tot kast: je vindt het allemaal op Duckstadshop.nl!


Vraag eerst aan je ouders of je iets mag bestellen!
 


 


De Cornelis Prullenbak!
Vorig jaar wonnen Sam, Lasse, Thijs, Koen en Jian de Cornelis Prul Prijs. Deze knappe koppen bedachten een zingende Cornelis Prullenbak op zonne-energie. Als je rommel in deze bak gooit, hoor je een leuk muziekje! Groot nieuws: vandaag is de eerste van de 15 échte Cornelis Prullenbakken geplaatst in het Gelderse Buren!
 

 
Tip: stuur de Nieuwtjesbrief door naar een vriend(in)!

 FacebookTwitterMail
Je ontvangt de Nieuwtjesbrief op het adres versvandedrukpers@gmail.com omdat je je daarvoor hebt opgegeven.
Wil je de Nieuwtjesbrief niet meer ontvangen?
Meld je dan hier af.

Wil je de Nieuwtjesbrief op een ander e-mailadres ontvangen?
Klik hier om je gegevens te wijzigen.

afmelden | aanmelden | privacy- en cookiebeleid | contact

© 2017 Sanoma Media Netherlands B.V.
Donaldduck.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep