Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

zaterdag 16 september 2017

Uit in Den Haag

Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Swan market
Swan Market
Zondag 17 september, Plein
Swan Market is dé lifestylemarkt van Nederland. Tijdens deze gratis markt in de binnenstad van Den Haag kun je helemaal losgaan op interieur, mode, vintage, sieraden, accessoires en betaalbare kunst. Ook vind je er leuke kraampjes met kidsdesign en bijvoorbeeld keramiek. Naast al het shopplezier word je verwend met (h)eerlijk eten en drinken, mooie biologische producten, aangeboden door authentieke Food trucks. Daarnaast is er livemuziek van opkomende maar ook bekende artiesten. 
Lees meer >
Koningin Maxima in koets
Prinsjesdag
Dinsdag 19 september, binnenstad
Prinsjesdag in Den Haag, traditiegetrouw de derde dinsdag van september, is ondertussen veel meer dan de optocht van de Gouden cq. Glazen Koets met koning Willem-Alexander en koningin Maxima, de troonrede in de Ridderzaal en de balkonscène bij Paleis Noordeinde. Voorafgaand aan deze feestelijke dag worden er in hofstad Den Haag allerlei extra activiteiten georganiseerd. Van het Prinsjesfestival in de 2 weken voorafgaand aan Prinsjesdag tot de PrinsjesHatwalk op het Lange Voorhout en de spectaculaire strandoefening van de Cavalerie Ere-Escort in Scheveningen. Bekijk het totaal overzicht van activiteiten rondom Prinsjesdag en boek ook meteen tribunekaarten!
Lees meer >
Just Peace Festival
Just Peace Festival
21 tot en met 24 september, binnenstad
Tijdens het Just Peace Festival wordt de Internationale VN Dag van de Vrede gevierd. Gedurende vier dagen worden er veel activiteiten, verspreid over diverse locaties in Den Haag georganiseerd, waarbij alles draait om het centrale thema vrede en recht. Het programma van het festival bestaat uit een mix van debat, podiumkunst, museale activiteiten, sport en muziek. Zo kunnen bezoekers deelnemen aan onder andere de Vredesloop, een kijkje nemen bij internationale organisaties, genieten van muziekoptredens tijdens Peace in the Park of luisteren naar inspirerende sprekers tijdens HagueTalks. Ook voor kinderen worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals een speurtocht. Het festival wordt afgesloten met een exclusief benefietconcert van Diggy Dex and Friends in het Kurhaus. 
Lees meer >
TodaysArt Festival
TodaysArt Festival
22 en 23 september, binnenstad
TodaysArt Festival is weer in Den Haag! Het festival voor hedendaagse experimenten in muziek, kunst en digitale cultuur vindt plaats op 22 en 23 september. Tijdens het festival presenteren de meest creatieve artiesten uit de hele wereld unieke en speciaal ontwikkelde producties en optredens. TodaysArt vindt plaats in het Theater aan het Spui en het Filmhuis Den Haag, maar, daarnaast, dit jaar ook in de Koninklijke Schouwburg. Het festivalweekend staat in het teken van avontuurlijke en innovatieve creativiteit met een programma dat presentaties biedt van muziek, kunst en technologie. Artiesten zoals Hauschka, Ata Kak, Laurel Halo en Thomas Ankersmit zullen te zien zijn op het festival.
Lees meer >
Foodtrucks op Rrrollend
Rrrollend Den Haag
22 tot en met 24 september, Lange Voorhout
Rrrollend Den Haag is een van de meest knusse foodtruckfestivals dat georganiseerd wordt op het prachtige Lange Voorhout in de Haagse binnenstad. Met meer dan 20 food en drinktrucks, een speciaalbier bar, cocktailbar en een uitgebreid entertainmentprogramma is Rrrollend Den Haag een übergezellig en gratis festival voor alle leeftijden. Lekker borrelen, genieten van singer-songwriters en het proeven van de nieuwste gerechten, geniet ervan!
Lees meer >
Vliegers in Scheveningen
Vliegerfestival Scheveningen
23 en 24 september, Scheveningen Bad
Vliegerfestival Scheveningen is het grootste internationale vliegerevenement van Nederland. Tijdens het Vliegerfestival zijn, ten noorden van De Pier, de meest bijzondere vliegers uit alle hoeken van de wereld te bewonderen. Vliegeraars uit tientallen landen presenteren vliegershows en demonstraties in verschillende thema’s en disciplines: powerkiting, stuntvliegeren en megakite-éénlijnsvliegeren. De shows bieden een adembenemend schouwspel met vliegers in fantastische kleuren, talloze maten en met de meest waanzinnige vormen. Tijdens het vliegerfeest zijn er ook verschillende workshops voor kinderen waar ze vliegers kunnen maken en versieren. Een perfecte gelegenheid voor een leuk dage of weekendje met de kinderen aan het Scheveningse strand!
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van Den Haag Marketing, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © Den Haag Marketing