Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

zaterdag 23 september 2017

Uit in Den Haag

Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Mondriaan
Laatste weekend grootste Mondriaan-expo
Alleen nog dit weekend in het Gemeentemuseum!
De grootste Mondriaan tentoonstelling ooit in het Gemeentemuseum is dit weekend voor het laatst te bewonderen. Deze speciale tentoonstelling met de volledige collectie Mondriaans, die uit maar liefst 300 werken bestaat, is te zien in de expositie De ontdekking van Mondriaan. Het grootse eerbetoon aan deze vernieuwende kunstenaar maakt deel uit van het landelijke themajaar 'Mondriaan tot Dutch design. 100 jaar De Stijl'.
Lees meer >
Haagse Internationale Opendag
Haagse Internationale Open Dag
Zondag 24 september, binnenstad
Tijdens de Haagse Internationale Open Dag openen vele internationale organisaties hun deuren voor publiek en zo kunnen mensen een kijkje nemen achter de schermen in de stad van Vrede en Recht. Organisaties zoals het Joegoslavië Tribunaal, OPCW, Unicef en de hoven van het Vredespaleis zullen op deze dag toegankelijk zijn. Neem deel aan rondleidingen en kom meer te weten over onder andere de verschillende vormen van rechtspraak, internationale veiligheid en mensenrechten.
Lees meer >
Oktoberfest Den Haag
Oktoberfest Den Haag
29 en 30 september, Grote Markt
Op vrijdag 29 september en zaterdag 30 september barst het gratis Bier-, Wurst- und Schlagerfestival weer los bij de Boterwaag aan de Grote Markt! De 9e editie van het Oktoberfest in Den Haag zal weer gevuld zijn met supertolle artiesten, een minidisco, entertainment, bier und Spass. Nieuw dit jaar is de overdekte biertuin die de echte Oktoberfest-sfeer naar de Grote Markt haalt. Binnen in De Boterwaag kunnen de echte die hards met hun pullen op de dansvloer en de tafels los.
Lees meer >
Cirque Mania
Cirque Mania
29 september tot en met 1 oktober, Korzo Theater
Het minifestival Cirque Mania brengt een prachtige mix van toptalenten uit Nederland en België op de planken in het Korzo Theater. De circusartiesten verrijken op een innovatieve wijze hun circus skills met theater, dans en muziek. Zo zie je op vrijdag een double pole acrobatiek act gemixt met video, spoken word, live muziek en een vleugje gekte. Op vrijdag en zaterdag zullen er twee shows te zien zijn en op zondag één show. 
Lees meer >
Flagship Market
Flagship Market
Zondag 1 oktober, Zeeheldenkwartier
Achter elk goed product schuilt een goed verhaal. Daarom creëert de Flagship Market de mogelijkheid en de ruimte voor ondernemers om zowel jong als oud in aanraking te laten komen met bijzondere producten op het gebied van lifestyle, vintage, fashion en design. Dit allemaal in één van de gezelligste stadswijken van Den Haag: het Zeeheldenkwartier.
Lees meer >
Blended
Blended
23 en 24 september, binnenstad
Op 23 september in de Schilderswijk en 24 september in Transvaal wordt er hét feest vol diversiteit georganiseerd. Met talent uit de buurt en lokale ondernemers, wordt je als bezoeker getrakteerd op een mooie mix van wat er in deze Haagse wijken allemaal te zien, te proeven en te beleven is. Naast een uitgebreid muziekprogramma is er ook een markt met een breed aanbod aan smaken, stijlen en initiatieven uit de wijken. 
Lees meer >
Pier Scheveningen
Heerlijk nazomerweer in aantocht!
Lees hier onze nazomer tips!
Voor iedereen die het gevoel heeft dat de herfst wat vroeg begonnen is dit jaar en al bijna in een herfstdipje was geschoten, kan opgelucht ademhalen. Dit weekend komt er nog lekker nazomerweer deze kant op! Den Haag is dan ook de ideale plek om jezelf lekker op te laden! Met heerlijk nazomerweer is het strand natuurlijk dé plek om de zomer nog even te verlengen, maar ook op de terrassen in de Haagse Binnenstad is het genieten van de nazomerse zon.
Lees meer >
Pier Scheveningen
Volg ons ook op Instagram
en bekijk de mooiste Den Haag-foto’s!
Meer mooie beelden van stad en strand zien? Volg This is The Hague op Instagram! En deel je eigen foto's van Den Haag via hashtag #thisisthehague: wie weet plaatsen we jouw foto dan met naamsvermelding op de populaire Instagram​-pagina van This is The Hague!
Check ons op Instagram >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van Den Haag Marketing, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © Den Haag Marketing