Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

zaterdag 30 september 2017

Uit in Den Haag

Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Art The Hague
Art The Hague
4 tot en met 8 oktober, Fokker Terminal
Art The Hague verrast dit jaar kunstliefhebbers en verzamelaars met een variëteit aan werk van zowel internationale kunstenaars als jonge kunstenaars. Op deze kunstbeurs zie je een combinatie van beeldende kunst, design, livemuziek en culinaire activiteiten in de inspirerende industriële omgeving van de Fokker Terminal op de Binckhorstlaan. Tientallen galeries en designstudio’s uit Nederland en het buitenland zullen het werk van hun kunstenaars, zoals moderne kunst, sculpturen, schilderijen en fotografie tonen tijdens Art The Hague. 
Lees meer >
VISSCH
VISSCH
6 tot en met 8 oktober, Kantine Visafslag
VISSCH is een culinair visfestival dat elk jaar plaatsvindt in de haven van Scheveningen. Tijdens dit gratis foodevenement ervaar je wat Scheveningse vis is. Hier kun je genieten van heerlijk bereide vis uit de Noordzee met een wijntje of een echt Schevenings biertje. De verschillende foodtrucks en lokale horeca, de muzikale en inhoudelijke optredens, en de locatie met een prachtig uitzicht op de haven bieden de bezoeker een uitgelezen kans om het unieke karakter van Scheveningen te ervaren. 
Lees meer >
Le Marie Marché
Le Marie Marché
7 en 8 oktober, Plein 
De Franse markt Le Marie Marché in de Haagse binnenstad staat compleet in het teken van genieten en ontdekken. Zo kan je alle verschillende producten proeven van de fantastische deelnemers om deze vervolgens ook mee naar huis te nemen in je ecologische-jute Marie Marché tas! Je vindt er veel mooie foodkramen, seizoensgebonden lifestyle en brocante artikelen. Voor iedere bezoeker wat wils. 
Lees meer >
Wim Helsen
Wim Helsen – Er wordt naar u geluisterd
Zaterdag 14 oktober, Koninklijke Schouwburg
De cabaretvoorstelling ‘Er wordt naar u geluisterd’ van Wim Helsen is dit seizoen voor het eerst te zien in de Koninklijke Schouwburg! Voor zijn vijfde voorstelling legt Wim Helsen zijn oor te luisteren bij zijn publiek. Hij luistert naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten.
Lees meer >
Omniversum
To the Artic 
Nu te zien in het Omniversum!
To the Arctic neemt je mee naar de Noodpool waar je niet alleen een ijsberenfamilie volgt, maar ook meer leert over de smeltende ijskap en de gevolgen daarvan. Het filmavontuur onthult een meeslepend verhaal over het gevecht van een moeder ijsbeer en haar zeven maanden oude welpen om te overleven in de Arctische wildernis. Natuurlijk zijn in het Omniversum ook Under the Sea, Born to be wild en A Beautiful Planet te bewonderen. Hiernaast kun je in het Amazing lab onder begeleiding van een expert zelf spannende proefjes uitvoeren en zo meer ontdekken over micro-organismen!
Lees meer >
Open Ateliers
Open ateliers Den Haag
7 en 8 oktober, binnenstad
Tijdens Open Ateliers Den Haag kun je gratis de ateliers van tientallen kunstenaars in de Haagse Binnenstad bezoeken. Laat je verassen door de kunstwerken en geniet van de activiteiten die door verschillende kunstenaars worden aangeboden. Zo kun je bij een aantal ateliers een workshop volgen of de kustenaars aan het werk zien. Hiernaast is het ook een mooie gelegenheid om een kunstwerk aan te schaffen.
Lees meer >
The Nation
The Nation-tour door de Haagse Schilderswijk
7, 14 en 21 oktober, binnenstad
The Nation-tour laat bezoekers kennismaken met één van de kleurrijkste wijken van Nederland. De wijktour neemt je mee langs verschillende plekken in de Haagse Schilderswijk die een rol spelen in de voorstelling van Eric de Vroedt. Hij zag de wijk in al zijn glorie, maar ook met al zijn problemen. Gebaseerd op deze verhalen maakte hij de voorstelling. The Nation-tour is een unieke kans om deze bijzondere wijk in de voetsporen van Eric de Vroedt zelf te leren kennen.
Lees meer >
De Dansende Madonna
Het vijfde bedrijf – De Dansende Madonna
28 september - 7 oktober, Voormalige Appelloods
Speciaal voor de nieuwsbrieflezers 2,50 korting! 
De Dansende Madonna is een van de mooiste bijdragen aan het Mondriaan-jaar. De voorstelling gaat niet over het welkbekende werk van Mondriaan, maar juist over het leven dat de man geleid heeft. De voormalige Appelloods wordt tijdens de voorstelling omgetoverd tot een jazz club. Zo wordt je werkelijk meegenomen in de wereld van Mondriaan. Een voorstelling die je niet wil missen! Met de code DANSEND2 krijg je 2,50 korting op deze bijzondere voorstelling! 
Koop hier je tickets >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van Den Haag Marketing, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © Den Haag Marketing