Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 28 september 2017

Vergeef me mijn schulden / Radio Doc Het kind de baas / Solitary / Echt Herman Koch / Einde speeltijd!

 
Webversie
 
28 september 2017   Vergeef me mijn schulden / Solitary / Echt Herman Koch / Einde speeltijd!
 
Nieuwsbrief 2Doc.nl
 
 
Beste ,

Mensen die met schulden kampen, dienen bij de rechtbank van Den Haag een verzoek in om toe te mogen treden tot de schuldsanering in Vergeef me mijn schulden. In de Red Onion State Prison in de VS zitten gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen. Solitary toont hoe de gevangenen dag en nacht vastzitten in een spookachtige bajes die hen drijft tot waanzin. Kijk vanavond ook het schrijversportret Echt Herman Koch over Nederlands' meest vertaalde en bestverkochte schrijver. Welke persoon gaat er schuil achter zijn boeken?
 
 
 
Lees verder
 
 
Vergeef me mijn schulden
 
 
Meer documentaires
 
  Het kind de baas
  De obstakels van opvoeden
 
  Solitary
  Voor altijd opgesloten
 
 
  Echt Herman Koch
  De man achter de bestsellers
 
  Einde speeltijd!
  Matchfixing en clubovernames
 
     
 
FB   Instagram   Twitter   Youtube
 
     
  disclaimer text
Afmelden