Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 19 september 2017

★★★★★ voor Ode aan de meester

  alles over de balletten die u de komende tijd kunt zien
Nationale Opera & Ballet
online versie Doorsturen
programma
plan uw bezoek
steun ons
 
Geachte heer lezer,

Vrijdag 15 september ging Ode aan de meester in première. Dit hommageprogramma, ter gelegenheid van de 85ste verjaardag van meesterchoreograaf Hans van Manen, oogstte veel lof in de pers.

Wilt u erbij zijn? Ode aan de meester is nog t/m 30 september te zien in Nationale Opera & Ballet en gaat daarna op tournee door Nederland! Bekijk de speeldata op onze website.
 
 
Bezoek de thema-avond ballet
In de thema-avond over ballet op woensdag 11 oktober vertelt musicoloog en componist Jan Pieter Koch u alles over 'componeren voor dans'.
MEER INFO
Ballet over iconische Mata Hari
In het voorjaar van 2016 ging Mata Hari van Ted Brandsen met groot succes in première! Vanaf 13 oktober is dit ballet opnieuw te zien.
Lees meer
 
Interview met Hans van Manen
In een interview cultuurjournalist Alexander Hiskemuller spreekt meesterchoreograaf Van Manen over erkenning, zijn liefde voor dansers en danskunst.
Lees ARTIKEL
Boekentip: The Art of Movement
The Art of Movement viert beweging en dans in honderden adembenemende foto's van meer dan zestig dansers uit balletgezelschappen uit de hele wereld.
BEKIJK BOEK
 
Vanaf 11 november te zien!
Een thriller tegenover een komedie. Wat de opera’s Eine florentinische Tragödie / Gianni Schicchi verbindt, is de stad Florence en het thema ‘rijkdom versus liefde’.
Lees meer
Preview enscenering Eliogabalo
Het licht van ontwerper Antoine Travert creëert bijzondere effecten. Door zijn spel met contrasten komt de essentie van Cavalli's Eliogabalo prachtig naar voren.
BEKIJK BEELDEN
 
 
Nationale Opera & Ballet
Youtube Pinterest Instagram
Linkedin Facebook Twitter
U ontvangt deze mail omdat u zich daarvoor heeft ingeschreven. Uitschrijven kan hier | Profiel wijzigen