Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 5 oktober 2017

Crossing Border #6: Volledig Frans programma, KABK-studenten werken samen met Crossing Border en nieuwe releases

Email not displaying correctly? View this email in your browser
Belle Idée: veelzijdige littérature française op CB
Francofielen opgelet! Crossing Border presenteert voor het eerst een volledig Franstalig literair programmaonderdeel tijdens het festival. Tijdens Belle Idée schenkt moderator Pieter van den Blink aandacht aan de urgente en actuele stemmen van auteurs uit Frankrijk zelf, de francofone wereld buiten Europa én de schrijvers die tussen twee culturen pendelen. Vijzel je Frans de komende weken maar flink op, want gedurende deze avond met auteurs Abdellah Taia (foto), Akli Tadjer, Ann Scott, Sorj Chalandon en Fouad Laroui wordt uitsluitend Frans gesproken. 
Meer info
KABK studenten nemen Crossing Border onder handen 
Hoe ziet Crossing Border eruit door de ogen van studenten aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag? We daagden eerste- en laatstejaars studenten uit om een festivaltrailer te maken vanuit hun artistieke oogpunt. Één probleem: er zaten zoveel te gekke video's tussen, dat we niet konden kiezen. Daarom riepen we er drie uit tot winnaar. Hieronder de eerste in de reeks, gemaakt door vierdejaars student Martin Menso (DK). 
Tickets
Nieuwe Crossing Border-releases
Een nieuwe video van Melanie de Biasio getiteld 'Your freedom is the end of me' én een boekaankondiging van Maurice Seleky's 'Een tragedie in New York'. Klik op de afbeeldingen hieronder om de video's te bekijken.
Meer programma-info
Kerkstraat 11, 2514 KP
Den Haag
The Netherlands  
© 2017 Crossing Border

Afmelden / Unsubscribe
 
Ga voor meer informatie naar crossingborder.nl