Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 10 oktober 2017

De week waarin we Tom Lanoye spraken

U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
 
De week waarin we Tom Lanoye spraken
 

 
De afgelopen week spraken we schrijver Tom Lanoye over zijn nieuwe roman Zuivering. Hij vertelde dat hij nog steeds het gevoel heeft dat hij zich moet bewijzen, ondanks zijn staat van dienst. En zo vertelde hij dat hij 'liever ten ondergaat in de schaduw van de absolute grote, dan te gloriƫren tussen de dwergen omdat je een centimeter groter bent'. Waarvan akte. Verder hadden we het plezier te spreken met dirigent en pianist Ed Spanjaard, beeldend kunstenaar en art director Brian Elstak en acteurs Angela Schijf en Jeroen Spitzenbergen.
 
 
Luister terug:
 
 
 
   
Brian Elstak
'tori-man'
 
 
 
 
 
 
 
 
En in de komende week...
 

 
Deze week zijn te gast: schrijver, jurist en filosoof Maxim Februari, beeldend kunstenaar Maria Roosen, schrijver Wim Daniƫls, ontwerpster Lonny van Ryswyk en beeldend kunstenaar Jalila Essaidi. Gastschrijver deze week is Thomas van Aalten.

 
 
Mocht deze nieuwsbrief niet correct of compleet worden weergegeven, voeg dan ons e-mailadres nooitmeerslapen@vpro.dmd.omroep.nl toe aan uw adresboek. U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
VPRO © 2016 VPRO - VPRO.NL - AFMELDEN - DOORSTUREN - GEGEVENS WIJZIGEN