Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 2 oktober 2017

De week waarin we Vincent Icke spraken

U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
 
De week waarin we Vincent Icke spraken
 

 
Vorige week spraken we theoretisch astrofysicus Vincent Icke over zijn boek Reisbureau Einstein en over buitenaards leven. Het moet er zijn, concludeerde hij. Ook vertelde hij monter dat het theoretisch gezien mogelijk is om het heelal te doorkruisen met ruimteschepen die net zo snel gaan als het licht. Onze technologie kan de wetenschap echter niet - misschien wel nooit - bijbenen. Jammer. Verder hadden we het plezier scenarioschrijver Gerard Soeteman, kunstenaar Hans Eijkelboom, fotograaf Kadir van Lohuizen en columnist en schrijver Jerry Goossens te spreken.

 
 
Luister terug:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En in de komende week...
 

 
Deze week zijn te gast: dirigent en pianist Ed Spanjaard, schrijver Tom Lanoye, beeldend kunstenaar en art director Brian Elstak, actrice Angela Schijf en acteur Jeroen Spitzenberger. Gastschrijver deze week is Mounir Samuel.

 
 
Mocht deze nieuwsbrief niet correct of compleet worden weergegeven, voeg dan ons e-mailadres nooitmeerslapen@vpro.dmd.omroep.nl toe aan uw adresboek. U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
VPRO © 2016 VPRO - VPRO.NL - AFMELDEN - DOORSTUREN - GEGEVENS WIJZIGEN