Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 11 oktober 2017

Extra try out 

Nieuwe site, nieuwe single, nieuw programma!
View this email in your browser
Veldhuis & Kemper

Extra try out

8 november Nieuwegein

We zitten vol in de try outs voor ons nieuwe programma 'Geloof ons nou maar'. Het is heerlijk om te klooien, proberen, vallen en opstaan en het publiek smult ervan om ons regelmatig op ons bek te zien gaan. En terecht! 

Try out Veldhuis en Kemper
Toch vordert het programma try out voor try out en komen we steeds dichter bij wat het moet gaan worden. Nu try outen we nog gewoon met 2 mannen en een piano. Dus zonder decor, zonder lichtplan en zonder attributen. Maar begin november werken we in Nieuwegein een paar dagen achter elkaar aan een lichtplan en de vormgeving van de voorstelling. Dat willen we graag meteen 'testen' met een extra voorstelling op 8 november in theater De Kom. Kaarten kosten deze avond €17,50. We staan daar overigens ook 19 december al, maar die voorstelling is nagenoeg uitverkocht. 

Kaarten voor deze extra try out met een vers van de pers lichtplan en vormgeving zijn hier te verkrijgen! Wie weet tot 8 november!


Speellijst 

Komend seizoen

Ondertussen loopt de kaartverkoop van alle voorstellingen tot en met juni volgend jaar gestaag door. Behoorlijk wat theaters zijn al uitverkocht of toe aan de 'laatste kaarten'. Op de site van ons impresariaat Hekwerk, staat de meest actuele stand van zaken. Daar kan je ook rechtstreeks naar de theaters doorklikken voor het bestellen van kaarten!  
Speellijst Veldhuis en Kemper
Facebook
Twitter
Copyright © 2017 Veldhuis & Kemper, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je hebt ingeschreven voor deze mailing op onze website.

unsubscribe from this list    update subscription preferences