Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 13 oktober 2017

Herfstvakantie in Het Scheepvaartmuseum: vakantiewerkplaats voor kids!

Kom naar de Kids Vakantiewerkplaats in Het Scheepvaartmuseum! Bekijk online versie
13 OKTOBER 2017
Ook deze Herfstvakantie (van 14 t/m 29 oktober) is er weer van alles te beleven voor het hele gezin! Doe mee met de familierondleiding in de tentoonstelling 'Gamechangers' of bouw je eigen periscoop. De jongste avonturiers (3-6 jaar) gaan op ontdekkingsreis met Rinus de Rat. Als je meedoet met de nieuwe kijk- en ontdektocht (6-12 jaar) win je misschien een leuke prijs!  
IN DEZE EDITIE:
Arrow Kids Vakantiewerkplaats
Arrow Ontdekkingsreis met Rinus de Rat
Arrow Familierondleiding 'Gamechangers'
Arrow Kijk- en ontdektocht 
Arrow Verwacht: VR Journey Dare to Discover
Arrow Vereeniging: kom aan boord
VAKANTIEWERKPLAATS
Ben jij een stoere bouwer of ontdekker? Doe dan mee met de Kids Vakantiewerkplaats (6-12 jaar). Weet jij wat een periscoop is? Je gaat onder leiding van een gids een eigen periscoop maken. Natuurlijk mag je hem daarna mee naar huis nemen!
Arrow Lees meer Arrow
image_1
 
OP ONTDEKKING MET RINUS
De jongste avonturiers (3-6 jaar) gaan op ontdekkingsreis met Rinus de Rat. Rinus beleeft samen met zijn vriendinnetje Roxy een nieuw avontuur aan boord van het VOC-schip 'Amsterdam'. Het is een beetje vies daar, maar Roxy heeft een idee! Maar... is dat wel een goede oplossing?
Arrow Ontdek meer Arrow
 
FAMILIERONDLEIDING
De familierondleiding 'Ontdekkingen en uitvindingen' (voor kinderen 6-12 jaar) voert je langs de mooiste, spannendste en vreemdste maritieme uitvindingen in de nieuwe tentoonstelling 'Gamechangers' en ontdek hoe een open duikboot eruit ziet.
Arrow Lees meer Arrow
KIJK- EN ONTDEKTOCHT
Deze herfstvakantie is er ook een nieuwe kijk- en ontdektocht voor kinderen van 6-12 jaar door de tentoonstelling 'Gamechangers'. Ontdek wat een 'gamechanger' eigenlijk is en hoor over een haai die opruimt. Doe mee en maak kans op een leuke prijs!
Arrow Lees meer Arrow
 
VERWACHT: VR JOURNEY!
Vanaf 14 december 2017 kun je een spectaculaire tijdreis beleven aan boord van het VOC-schip 'Amsterdam': de VR Journey Dare to Discover! De reis voert je terug naar de Gouden Eeuw. Je maakt een vlucht over de historische haven van Amsterdam. Nieuwsgierig?
Arrow Lees meer Arrow
 
KOM AAN BOORD EN WORD VRIEND!
Donderdagavond 5 oktober was de feestelijke opening van de nieuwe tentoonstelling 'Gamechangers | maritieme innovaties'. De leden van onze Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum worden hiervoor uitgenodigd. Wil je ook meer betrokken worden bij Het Scheepvaartmuseum en uitnodigingen ontvangen voor bijzondere bijeenkomsten? Meld je dan nu aan als nieuw lid en word vriend van het museum!
Arrow Meld je aan Arrow
ADRES
Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam
+31 (0)20 52 32 222
info@hetscheepvaartmuseum.nl
OPENINGSTIJDEN
Het museum, restaurant en winkel zijn 7 dagen per week geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Gesloten op 1 januari (Nieuwjaarsdag), 27 april (Koningsdag) en 25 december (1e Kerstdag).
Social connection Social connection Social connection Social connection
Indien je geen e-mail meer wenst te ontvangen van Het Scheepvaartmuseum, kun je je hier uitschrijven. 
 


This email was sent to versvandedrukpers@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Het Scheepvaartmuseum · Kattenburgerplein 1 · Amsterdam, Nh 1018 KK · Netherlands