Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 12 oktober 2017

Kok non-fictie: Lezen wordt nu nóg leuker...

Bekijk de webversie
Kok Non-fictie
Nieuws  Auteurs  Boeken  Tijdschriften
donderdag, 12 oktober 2017
Lezen wordt nu nóg leuker met het PUUR! Leeslogboek
 
In het PUUR! Leeslogboek leg je al je leeservaringen vast. Welke boeken inspireren jou? Welke zin uit het boek wil je onthouden? Naast veel schrijfruimte per gelezen boek staan er in dit logboek ook lijstjes om in te vullen, bijvoorbeeld over je favoriete kinderboeken of de fijnste plekken om te lezen. Een praktisch invulboek wat het lezen nog leuker maakt!
PUUR! Leeslogboek | Diverse auteurs | ISBN 9789043529105 | € 11,99
Begin met invullen!
Nieuw: De wonderlijke kerst van papa Panov
 
Het sfeervolle kerstverhaal De wonderlijke Kerst van papa Panov van Tolstoj verwarmt ieders hart. Het is Kerst en papa Panov verwacht een bijzondere bezoeker. Alles gaat anders dan de oude schoenmaker verwacht. Toch is aan het eind van de dag de sprankeling in zijn ogen terug. Dit Kerstverhaal voert terug tot een oud Frans verhaal van Ruben Saillens. Leo Tolstoj bewerkte de tekst tot een Russisch volksverhaal. Mig Holder heeft met haar hervertelling in 1976 het verhaal opnieuw tot leven gebracht voor nieuwe generaties lezers. De sfeervolle illustraties van Tony Morris en de eigentijdse vertaling van deze editie dragen daaraan bij.
De wonderlijke kerst van papa Panov | Lev Tolstoj | ISBN 9789043528788 | € 12,99

Proef de kerstsfeer!
Zojuist verschenen: Wereld zonder einde
 
In Wereld zonder einde reflecteert trappist Thomas Keating op zijn leven als monnik. Hij kijkt terug op zijn lange leven en zijn eigen spirituele ontwikkeling. Thema’s als ontwaken, de aard van geluk en het doel van het sterven komen aan de orde. Keating schrijft over universele thema’s, zoals identiteit, transformatie, stilte, de natuur, de kosmos en de zoektocht naar een betekenisvoller leven. In dit boek is ook een interview opgenomen met Joseph Boyle, de abt van het klooster waar Keating woont.

''Keatings diepgaande publicaties over monastiek leven zijn een eyeopener voor iedereen die spirituele verdieping zoekt.'' - Thomas Quartier, monnik en theoloog.
Wereld zonder einde | Reflecties op mijn leven als monnik | Thomas Keating | ISBN 9789043528832 | € 17,99
Open je ogen!
Binnenkort: Op zoek naar geluk met Wilma Veen
 
Ga op zoek naar geluk met kunstenares Wilma Veen. Groot geluk zit vaak in kleine dingen, bijvoorbeeld in haar nieuwe boek Ik geluk jou. Je vindt er een inspirerende combinatie van kunst en poëzie, waarbij de creativiteit van de pagina’s spat. Bijzonder extraatje is het meegeleverde kleitablet, om out of the box op zoek te gaan naar je eigen creativiteit.
Ik geluk jou | Wilma Veen | ISBN 9789043529129 | € 11,99 | 7 november 2017
Klik hier voor een sneak-peak!
Theologie Waargebeurd
Geloofsopbouw Liturgie & Muziek
Geschiedenis Bladmuziek
Rouw Cadeauboeken
Opvoeden Poëzie
Eten & Drinken Magazines
Facebook   Youtube
Twitter   Pinterest
  Boeken koop je via Boekenwereld
Gegevens bijwerken
Uw gegevens
Naam: Lezer Lezer
E-mail: versvandedrukpers@gmail.com
Uitgeverij Kok - Herculesplein 96 - 3584 AA - Utrecht
KvK 30068750
Bestellingen worden veilig afgehandeld door onze webwinkel Boekenwereld.com
Uitgeverij Kok is onderdeel van Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep bv
Prijswijzigingen, tik- en spelfouten voorbehouden.