Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 5 oktober 2017

KOMENDE WEEK: 2x2 kaarten Vastgoed B.V. /// Franz Liszt Pianoconcours /// De Keuze van Vivienne van den Assem /// en meer!


Tips voor de komende week! Bekijk deze mail online

  Beste Kunst en Cultuurliefhebber,
we hebben deze nieuwsbrief met plezier
voor je samengesteld! Profiel bewerken »
Komende week...
Ook de komende week is er weer lekker veel te doen in Utrecht. Vanaf zondag bijvoorbeeld het Franz Liszt Pianoconcours in TivoliVredenburg. Of de cabaretvoorstelling 'Kom dan!' van Emilio Guzman in het Werftheater. Je leest het allemaal in deze Uitmail. En natuurlijk staan onze weekendtips ook weer voor je klaar op de site. Fijn weekend!
+ Lees meer
SHARE Facebook Twitter More... 
 
Inhoud

• Franz Liszt Pianoconcours
• Propositions #1: What We Mean
• 2x2 kaarten Vastgoed B.V.
• Lezing Thom Hoffman
• De keuze van: Vivienne van den Assem
• 500 jaar reformatie
• Spijkers II
• HRFST
• Kom dan!

Franz Liszt Pianoconcours
Zo 8 t/m za 21 okt
TivoliVredenburg


De 11de editie van het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours, met dit jaar een nieuw opzet met maar 14 deelnemers die drie rondes zullen spelen zonder eliminatie.

Propositions #1: What We Mean
Za 7 okt | 12:00
BAK (Pauwstraat 13a)


Performatieve conferentie waarmee BAK’s langdurige onderzoekstraject van start gaat. Met impromptu kunstwerken, lezingen, leesgroepen, discussies, screenings en performances. Foto: What we mean, Hiwa K

2x2 kaarten Vastgoed B.V.
Op do 26 en vr 27 okt staan in de Stadsschouwburg Utrecht Alfamannetjes Huub Stapel en Jörgen Raymann op de apenrots in deze bewerking van David Mamets beroemde stuk 'Glengarry Glen Ross'. Doe mee en maak kans op kaarten! Foto: Mark Engelen
+ Lees meer
   

+ Lees meer
   

+ Lees meer
   

Lezing Thom Hoffman
Di 10 okt | 14:00 uur
Het Spoorwegmuseum


In het kader van de nieuwe tentoonstelling 'Sporen van Smaragd' geeft acteur en fotograaf Thom Hoffman een lezing over de geschiedenis van Nederlands Indië.

De keuze van: Vivienne van den Assem
Presentatrice en actrice Vivienne van den Assem geeft tips in Utrecht voor deze maand. Met o.a. 'Nieuwe familie' van Sanne Vogel en 'Wat drijft Poetin?', een gesprek van Studium Generale over het machtsvertoon van Vladimir Poetin.

500 jaar reformatie
Za 7 okt | 15:30
Domkerk


Orgelmuziek uit de Spaanse Contra-Reformatie van Juan Cabanilles, Antonio de Cabezón en Francisco Correa de Arauxo. Uitgevoerd door Domorganist Jan Hage.
+ Lees meer
   

+ Lees meer
   

+ Lees meer
   

Spijkers II
Vr 6 okt | 20:30
Podium Hoge Woerd

'Ashton Borther' Joos Spijkers maakte in 2015 zijn debuut als zanger en nu gaat hij nog verder met zijn rauwe en eerlijke Nederlandstalige muziek over vriendschap, vriendinnen, drank en hartstocht. Foto: Robbert van den Broek

HRFST
(advertorial)
Zodra de dagen korter worden, begin je het te voelen… De herfst komt eraan! Verwacht de fijnste Tech- en Deephouse op een bijzondere locatie in Fort Vechten, met verschillende knusse area’s, de lekkerste gebrouwen bieren en de bekende intieme HRFST sfeer.

Kom dan!
Vr 6 & za 7 okt | 20:30
Werftheater


Nu de wereld alleen maar populistischer is geworden gaat Emilio Guzman het, na drie voorstellingen tegen populisme, helemaal anders doen... Foto: Bob Bronshoff

+ Lees meer
   

+ Lees meer
   

+ Lees meer
   
Social media

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram:
 
Uitmail Facebook  Uitmail Twitter 
Telefoonnummer

030 - 23 230 80 (lokaal tarief)
ma t/m vr 9.00 - 17.30 uur
Meer?

Ga naar onze website voor:
» de complete agenda
» winacties
» alle magazines online
Uitagenda Utrecht

» download het magazine


Wijzig je gegevens of meld je af van de Uitmail.
Klik hier voor meer informatie over MailingLijst.nl