Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 11 oktober 2017

Ontmoet de geschiedenis in Arnhem

Nederlands Openlucht museum
Ontmoet de geschiedenis in Arnhem
Bekijk deze email online
oNtmoet de geschiedenis in arnhem!
Oktober is de Maand van de Geschiedenis met als thema Geluk. En geluk heb je zeker, want in ons museum kom je dichterbij de geschiedenis dan ooit! Heb jij de Canon van Nederland al bezocht? De reacties zijn lovend: de genodigden, van (oud-) museumdirecteuren tot politici en onze Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch, waren razend enthousiast tijdens de officiële opening van 22 september jl. Bekijk hun reacties in deze video.
Bekijk video
Debat in canoncafe dudok!
Op zaterdag 21 oktober aanstaande debatteren jonge historici over de vraag of geschiedenis wel in één Canon te vangen is. Wat vind jij? Kom naar het Canoncafé Dudok en laat je van 14.00 tot 16.00 uur inspireren door hun argumenten. De toegang is gratis, aanmelden kan via aanmelden@dudok.nl o.v.v. ‘debat 21 oktober’.
Het openluchtmuseum blijft ook in november open!
Het najaar is in volle gang! Dat betekent dat de gezellige feestdagen langzaam in zicht komen. Ook dit jaar heeft het Nederlands Openluchtmuseum verschillende leuke kinderactiviteiten rondom Sint Maarten en Sinterklaas georganiseerd. Kom jij met het hele gezin langs om een prachtige lampion te maken en ga je met onze Kaatje op zoek naar Sinterklaas? Bekijk alle activiteiten.
Lees meer

GOED NIEUWS! OOK IN NOVEMBER BLIJVEN ONZE DEUREN VAN 10.00 TOT 17.00 UUR GEOPEND.

 
 
Deze mail is verstuurd naar:
versvandedrukpers@gmail.com. Pas je interesses aan.
Mail voor vragen naar:
info@openluchtmuseum.nl
Geen e-mails meer ontvangen?
Schrijf je hier uit.
Facebook Deel deze mail
Volg ons
Website Website
Twitter Twitter
Facebook Facebook
Youtube Youtube
Linkedin Linkedin
Pinterest Pinterest
Copyright 2017 Nederlands Openluchtmuseum, all rights reserved