Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 5 oktober 2017

'Over bergen heen' en 'Het lied van de feniks', twee indrukwekkende boeken

Lees snel het laatste nieuws over onze boeken, auteurs en evenementen | Bekijk de webversie
Kok Fictie
Romans     Thrillers     Young adult     Kids
donderdag, 5 oktober 2017
26 oktober is de filmrelease van The Mountain Between Us in Nederland, met in de hoofdrollen Kate Winslet en Idris Elba, van de Nederlands-Palestijnse regisseur Hany Abu-Assad. Het is de verfilming  van het boek Over bergen heen van Charles Martin.
Over het boek
 

In een stormachtige nacht stranden twee mensen op een vliegveld. Hij wil zo snel mogelijk terug vanwege zijn werk en zij staat op het punt te trouwen. Samen besluiten ze een chartervliegtuig te huren. Maar als de piloot een hartaanval krijgt, storten chirurg Ben en schrijfster Ashley midden in de hoge Rocky Mountains neer. Ashley raakt door de crash zwaargewond aan haar been. Ben komt er met een paar gekneusde ribben goed van af. Maar hulp blijft uit. Kunnen ze de lage temperaturen en sneeuw overleven?
Over bergen heen | Charles Martin | ISBN 9789029727167 | paperback | 352 blz. | € 10,-
Ook geïnteresseert in de film?
Over de auteur
 
New York Times bestsellerauteur Charles Martin stapte uit het bedrijfsleven om zich volledig op het schrijven te kunnen richten. Hij is onder meer bekend van de romans Ver van huis, Zonder script, Vrij als water en Over bergen heen. Het werk van Charles Martin is in meer dan vijftien talen vertaald. 

Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers mogen wij 3 x 2 vrijkaarten voor de film The Mountain Between Us weggeven. Maak kans door ons via mail te laten weten waarom je deze film wilt zien.
Mail ons!
Wat als je een bomaanslag overleeft?
 

Bij een terroristische aanslag in een trein bij Chicago komen 22 mensen om het leven. Autumn overleeft als enige van haar coupé de explosie en worstelt na haar herstel met schuldgevoelens. Waarom die trein? Waarom deze mensen? En waarom zij niet? Een jaar later vindt ze de 12-jarige Reese voor haar deur, die de dochter van een van de omgekomen slachtoffers blijkt te zijn.


Wat een bijzonder, geweldig boek! Je zit er helemaal in en het treft je diep. Rauw en puur.’- Alice Pasterkamp van boekhandel ’t Boekendal te Urk.
Het lied van de feniks | Katie Ganshert | ISBN 9789029727013 | paperback | 368 blz. | € 19,99
Lees alvast een fragment
Romans Kinderbijbels
Thrillers 0-3 jaar
Young Adult 4-6 jaar
Bijbelse dagboeken 7-9 jaar
PUUR! 10-12 jaar
Tijdschriften 13-15 jaar
Facebook   Youtube
Twitter   Pinterest
 
Gegevens bijwerken
Je gegevens
Naam: Lezer Lezer
E-mail: versvandedrukpers@gmail.com
Uitgeverij Kok - Herculesplein 96 - 3584 AA - Utrecht
KvK 30068750
Bestellingen worden veilig afgehandeld door onze webwinkel Boekenwereld.com
Uitgeverij Kok is onderdeel van Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep bv
Prijswijzigingen, tik- en spelfouten voorbehouden.