Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 5 oktober 2017

Studentenalert: Voor €17 naar de opera

Last minute aanbieding! Tickets voor €17. Online lezen  |  Doorsturen
Nationale Opera & Ballet
Studentenalert
 
Hey lezer,

Wat dacht je ervan? Weer eens naar de opera? Kom dan naar Eliogabalo, de opera over een hitsige Romeinse tienerkeizer. Als student kun je voordelige tickets kopen voor donderdag 12 oktober.
Studenten betalen slechts €17*, wees er snel bij!
koop kaarten
mm&m
lancering mm&m
Save the date voor 25 oktober! Dan lanceren we het nieuwe jongerenlabel van Nationale Opera & Ballet! Jij kan erbij zijn en dat is ook nog eens helemaal GRATIS. Dit wil je toch niet missen?
Meld je aan
stage
Kom stage lopen
Op zoek naar een bijzondere stageplek? We hebben een paar prachtige plekken op de afdelingen Marketing, Communicatie, Educatie en Relatiebeheer.
Meer info

* Let op!
Deze prijs is inclusief €2,- servicekosten. Maximaal twee tickets per bestelling. Vergeet niet om een bewijs van inschrijving mee te nemen. Dit wordt bij de deur gecontroleerd. Een collegekaart is alleen dan geldig wanneer er duidelijk op vermeld staat dat je momenteel bent ingeschreven. Voor ieder gekocht ticket met studentenkorting, moet een bewijs van inschrijving worden getoond.
Wat vindt je van deze e-mail?
Geweldig
 
Kan beter
Nationale Opera & Ballet
neem contact op
met de kassa
020 625 54 55
Social media
Facebook   Instagram   Youtube
Je ontvangt deze mail omdat je je hebt ingeschreven.Geen mail meer ontvangen? Klik hier. Afgestudeerd? wijzig je voorkeuren.