Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

zaterdag 7 oktober 2017

Uit in Den Haag

Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Museum Escape
Museum Escape
4 tot en met 19 oktober, Atrium Den Haag
Museum Escape is een unieke pop-up escaperoom, die van 3 tot en met 19 oktober 2017 te vinden is in het Atrium van het stadhuis in Den Haag. Deelnemers worden uitgedaagd een aantal puzzels op te lossen, raadsels te ontcijferen en aanwijzingen te verzamelen. Het doel is om samen te denken als archeologen en het mysterie te ontrafelen!
Lees meer >
European Outdoor Film Tour
European Outdoor Film Tour 
Zondag 8 oktober, Theater Diligentia
European Outdoor Film Tour is een befaamde filmavond met korte, spectaculaire en adrenaline verhogende outdoor sport- en avonturenfilms. Het statement van E.O.F.T. is "geen acteurs, geen blue screens, geen special effects, geen tweede shot. Alleen echt avontuur". Voor waaghalzen en liefhebbers van een knap staaltje filmwerk een must-visit!
Lees meer >
Kinderen in reuzerad
Het is bijna herfstvakantie!
Lees hier de leukste familietips
Tijdens de herfstvakantie valt er voor het hele gezin van alles te doen en beleven in Den Haag. In geen enkele Nederlandse stad vind je zo veel attractieparken, winkels én stranden bijeen. Ontdek samen met de kinderen de grote verhalen van Nederland bij Madurodam, kom gezellig shoppen in de Haagse binnenstad en geniet van het najaarszonnetje op het strand van Scheveningen of Kijkduin. 
Lees meer >
Mondriaan Jazz Festival
Mondriaan Jazz Festival
Zaterdag 14 oktober, Grote Markt 
Niet alleen kleurt Den Haag dit jaar Mondriaan, ook klinkt de stad naar de kunstvormen van de Nederlandse schilder. Het Mondriaan Jazz Festival verspreidt zich op zaterdag 14 oktober over het popdistrict en landt op verschillende locaties rond de Grote Markt in Den Haag, in het Paard, Koorenhuis en Humanity House. Het Mondriaan Jazz Festival heeft een gevarieerde en unieke line-up met onder andere Moonchild, Rembrandt Frerichs en Ravi Coltrane.
Lees meer >
Japanse Tuin
Japanse Tuin openstelling
14 tot en met 29 oktober, Clingendael
De Japanse Tuin is deze maand weer twee weken open! De tuin is het pronkstuk van Landgoed Clingendael, gelegen tussen Den Haag en Wassenaar. Het is de enige Japanse tuin in Nederland uit het begin van de 20e eeuw. In de historische tuin zijn prachtige en zeldzame bomen en planten te zien.  Mis niet deze unieke kans om deze tuin in zijn prachtige herfstkleuren te zien!
Lees meer >
It's All About Food
It’s All About Food
11 tot en met 14 oktober, Nutshuis
Tijdens It’s All About Food zal het Nutshuis vier dagen in het teken staan van duurzaam voedsel. It’s All About Food zal antwoord geven op vragen zoals: Wat houdt ‘duurzaam voedsel’ nu eigenlijk precies in? Welke kansen biedt stadslandbouw? Er is een uitgebreid programma met onder meer filmvertoningen, een talkshow, presentaties en een interactieve festivaldag. Uiteraard valt er ook heel veel te proeven! 
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van Den Haag Marketing, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © Den Haag Marketing