Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 5 oktober 2017

Win cd 'Ghosts' van pianiste Nino Gvetadze

Naar de AVROTROS sitedonderdag 5 okt 2017  Bekijk de online versie
.
AVROTROS Kunst & Cultuur
pixel
YouTube
 
Duik in ons rijke concertarchief op YouTube
 
Op ons YouTube-kanaal AVROTROS Klassiek plaatsen we niet alleen gloednieuwe opnames van concerten, maar ook parels uit ons rijke concertarchief. Geniet bijvoorbeeld van 'La Damoiselle Elue' van Debussy, uitgevoerd door de Radio Kamer Filharmonie in februari 2012. We plaatsen meerdere video's per week, dus kom zeker af en toe even kijken.
Bekijk de concerten
 
'Ghosts' van pianiste Nino Gvetadze
 
Win cd: 'Ghosts' van pianiste Nino Gvetadze
 
De Georgische pianiste Nino Gvetadze stond eind augustus nog op het podium van het Prinsengrachtconcert. 'Ghosts' is haar nieuwste album en staat in het teken van de 'Preludes' van Frédéric Chopin. "Chopin keek terug op zijn leven en vatte zijn levensverhaal samen in de '24 Preludes'. We geven vijf exemplaren van de cd weg op onze site!
Doe mee aan de prijsvraag
pixel
Hart & Ziel Lijst
 
De Hart & Ziel Lijst op NPO Radio 4

De afgelopen weken kon je stemmen op je favoriete klassieke werken voor in de Hart & Ziel Lijst. Deze week worden alle stemmen verzameld en zijn de samenstellers druk bezig met de volledige lijst. Benieuwd waar jouw favoriet is geëindigd? Luister dan vanaf maandag naar de 300 mooiste klassieke werken, elke dag van 07:00 tot 20:00 uur op NPO Radio 4.

Meer over de Hart & Ziel Lijst
pixel
pixel