Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 14 november 2017

Acht nieuwe concerten voor Marco Borsato

Acht nieuwe concerten voor Marco Borsato
Op 16 november trapt Marco Borsato zijn Thuis tournee af in het Amsterdamse Paradiso. Hierop volgen nog 5 concerten in Brussel, Eindhoven, Zwolle, Haarlem en Nijmegen.
Read more

The xx, Florence + The Machine en meer naar Melt! Festival
Het Duitse Melt! Festival word gehouden van 13 t/m 15 juli. Hoewel het nog een tijdje duurt tot het festival is, zijn er wel al 22 indrukwekkende namen toegevoegd aan de line-up, waaronder de 2 headliners The xx (foto) en Florence + The Machine! De volledige line-up tot nu toe is als volgt: Nina Kraviz Tyler, The Creator The xx Florence + The Machine Mura Masa Jon Hopkins Cigarettes After Sex Ben Klock Princess Nokia The Black Madonna Ellen Allien Amelie Lens George Fitzgerald Sevdaliza Honey Dijon Ø [PHASE] Superorganism Erobique Gurr Kid Simius Yellow Days Mavi Phoenix Kaarten voor het festival kosten momenteel nog 109,- euro, binnenkort wordt de prijs verhoogd naar 129,- euro.
Read more

Nieuwe Europese tour voor Tune-Yards (o.a. Melkweg en Botanique)
Wereldmuziek, funk, drumloops en een flinke dosis theatrale pop. Zo wordt de muziek van Tune-Yards beschreven. Met Merill Garbus als boegbeeld staat de groep bekend om gekmakend vrolijke tunes.
Read more

Eerste namen Grauzone Festival 2018 (o.a. Cabaret Voltaire, Michael Gira en Idles)
De organisatie van Grauzone Festival is druk bezig met het programma van de aankomende vijfde editie. Zojuist zijn de eerste namen onthuld. Het festival vindt voor de tweede keer plaats in poppodium Paard en Prins 27 in Den Haag.
Read more

Nieuwe namen voor Dynamo MetalFest 2018 (o.a. Sons Of Apollo en I Am Morbid)
Zaterdag 14 juli 2018 is het weer zover, Dynamo MetalFest. De organisatie maakte vandaag een viertal nieuwe namen bekend: Sons Of Apollo, I Am Morbid, Havok en Leprous zullen dit jaar de line-up versterken.
Read more

AFAS Live-optreden van Katt Williams wordt verplaatst naar juni 2018
Door het uitlopen van filmopnames kan Katt Willaims zijn show in AFAS Live van volgende week niet doen. De Amerikaanse komiek zou op zaterdag 25 november optreden in de Amsterdamse popzaal.
Read more

Iron Maiden, Judas Priest, Nightwish, Megadeth en The Hollywood Vampires naar Hellfest
Het Franse festival Hellfest heeft vier nieuwe indrukwekkende namen erbij. Op het posterdesign kunnen Judas Priest (foto), Nightwish, Megadeth en The Hollywood Vampires erbij gezet worden.
Read more

Big Thief voor twee shows naar Nederland
Big Thief, een opkomende indierockband uit Brooklyn, komt begin 2018 terug naar Nederland voor twee shows. De band is op 22 maart te zien in Vera in Groningen en een dag later op 23 maart in de EKKO in Utrecht.
Read more