Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 7 november 2017

Cleane Pete kondigt 6 shows tellende clubtour aan (o.a. Nieuwe Nor en Sugarfactory)

Cleane Pete kondigt 6 shows tellende clubtour aan (o.a. Nieuwe Nor en Sugarfactory)
De frisse popliedjes van de twee zussen die samen Clean Pete vormen zullen ook in 2018 in Nederlandse podia klinken. Vandaag is een zes shows tellende clubtour aangekondigd.
Read more

Saxon samen met Diamond Head eind februari exclusief naar 013
De beroemde heavy metalband Saxon bekend van de kraker Wheels of Steel komt weer naar Nederland. Diamond Head staat ook op het podium deze avond die exclusief in 013 zal plaats vinden.
Read more

Into The Grave 2018 maakt eerste vijf namen bekend (o.a. Paradise Lost)
Paradise Lost, Dying Fetus, Toxic Holocaust, Goatwhore en Nails zijn de eerste namen voor Into The Grave 2018. Het metalfestival in Leeuwarden vindt op 10 en 11 augustus plaats.
Read more

SYML is de eerste naam van 7 Layers Sessions in o.a. Doornroosje, Bitterzoet en Effenaar
Op 17, 18, 19, 20 en 21 december vinden door Dotan georganiseerde singer-songwriteravonden plaats in Nederlandse podia. 7 Layers Sessions luidt de naam van deze shows.
Read more

Winnen: 2x2 kaarten voor Max Meser in Altstadt
Max Meser is de artiestennaam van Max Meser Juliana. Hij is geboren en opgegroeid in de Spaanse stad Sabadell, aan de Costa Brava. De singer-songwriter vertrok in 2012 naar Amsterdam om zijn muzikale geluk te beproeven.
Read more

Winnen: 1x2 kaarten voor Navarone in het Paard (+ T-shirt én LP)
De 70's rock van Navarone komt binnenkort naar Den Haag! Sinds ze in 2012 hun debuutplaat A Darker Shade of White uitbrachten, speelde het vijftal een berg grote festivals en heel veel concertzalen plat. O
Read more

Zweeds technolabel Drumcode komt met eigen festival op de NDSM-werf
Voltt, een festival dat twaalf edities beleefde, maar niet meer georganiseerd zal worden heeft een vervangend evenement gekregen. Het Zweedse technolabel van Adam Beyer genaamd Drumcode, komt met een eigen festival op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.
Read more

De Helling voor Turin Brakes
Let's Go Fishin' For A Dream en andere bekende songs van Turin Brakes zullen in april weer live in Nederland te horen zijn. De band komt op 20 april naar De Helling te Utrecht.
Read more