Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 14 november 2017

Dan and Phil met wereldtour naar RAI Theater in Amsterdam

Dan and Phil met wereldtour naar RAI Theater in Amsterdam
Het Britse duo Phil Lester en Dan Howell, beter bekend onder de noemer Dan and Phil zijn een radio duo van het Britse BBC. Nu komen ze met hun theatervoorstelling Interactive Introverts, waar ze de wereld mee overgaan.
Read more

Iron Maiden naar Gelredome en als headliner naar Graspop Metal Meeting
Graspop Metal Meeting heeft haar derde headliner binnen. Na Guns N' Roses en Ozzy Osbourne komt ook Iron Maiden naar het Belgische metalfestival. Op vrijdag 22 juni staat Iron Maiden op de festivalweide van Dessel.
Read more

Nova Rock strikt o.a. Avenged Sevenfold, Iron Maiden, Limp Bizkit en Volbeat
Het Oostenrijkse festival Nova Rock maakt vandaag een flink deel van haar line-up bekend. Het festival dat van 14 t/m 17 juni plaatsvindt, maakt ruimte op het affiche voor: Die Toten Hosen, Iron Maiden, Avenged Sevenfold, Volbeat, Marilyn Manson, Rise Against, Limp Bizkit, Stone Sour, Bullet For My Valentine, Bodycount, Arch Enemy, Messhuggah en ons eigen The Charm The Fury.
Read more

The Kik met Nederlandstalige uitvoering van bekende liedjes op tour door Nederland
Momenteel tourt de Rotterdamse formatie The Kik nog met hun reguliere voorstelling door het land. Maar op 1 december komt hun nieuwe plaat uit, getiteld "The Kik Hertaalt".
Read more

Line-up Freeze Festival helemaal rond met o.a. DJ Dano en Zea
Zojuist zijn de laatste namen aan het programma van Freeze Festival toegevoegd. De festivalorganisatie heeft onthuld dat Zea haar laatste Friestalige album ten gehore komt brengen en dat de old-school legende DJ Dano komt draaien.
Read more

Mario Batkovic voor viertal shows naar Nederland
De Bosnisch-Zwitserse componist Mario Batkovic komt begin 2018 voor vier shows naar Nederland. Gewapend met zijn accordeon stond Batkovic eerder al op Le Guess Who, Eurosonic en Into The Great Wide Open.
Read more

8 extra concerten tour Marco Borsato
Op 16 november trapt Marco Borsato zijn Thuis tournee af in het Amsterdamse Paradiso. Hierop volgen nog 5 concerten in Brussel, Eindhoven, Zwolle, Haarlem en Nijmegen.
Read more

Yo La Tengo naar Paradiso en Ancienne Belgique
Al bijna dertig jaar gaat het voor de wind met de Amerikaanse band Yo La Tengo. Bandleden Ira Kaplan, Georgia Hubley en James McNew hebben zelf de regie in handen en spelen wereldwijd in de beste clubs.
Read more