Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 13 november 2017

De week waarin Micha Wertheim zijn afwezigheid verklaarde

U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
 
De week waarin Micha Wertheim zijn afwezigheid verklaarde
 

 
Hoe groter de zalen werden waarin hij speelde, hoe kleiner de noodzaak om de mensen aan het lachen te maken, zo merkte cabaretier Micha Wertheim tot zijn verbazing. Die verbazing inspireerde hem deels de voorstelling Ergens anders te maken. Bij de uitvoering daarvan was hij zelf niet aanwezig. Behalve Wertheim spraken we filosoof en schrijver Désanne van Brederode, regisseur Nanouk Leopold, beeldend kunstenaar Barbara Visser en regisseur Alex de Ronde.
 
 
Luister terug:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En in de komende week...
 

 
Deze week zijn te gast: fotograaf Anouk Kruithof, zanger en liedjesschrijver Alex Roeka, regisseur Morgan Knibbe, schrijver en theatermaker Oscar van Woensel en zangeres Shishani. Gastschrijver deze week is Annelies Verbeke.
 
 
Mocht deze nieuwsbrief niet correct of compleet worden weergegeven, voeg dan ons e-mailadres nooitmeerslapen@vpro.dmd.omroep.nl toe aan uw adresboek. U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
VPRO © 2016 VPRO - VPRO.NL - AFMELDEN - DOORSTUREN - GEGEVENS WIJZIGEN