Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 10 november 2017

Herinnering: TiNT-dag 2017

herinnering TiNT-dag

bekijk dit bericht in uw browser

Herinnering: TiNT-dag 2017


Zoals u bekend organiseert NL-Term, de vereniging voor Nederlandstalige terminologie, op 24 november a.s. in Breda de TiNT-dag met als thema "Terminologie op het gebied van Veiligheid". Als u zich hiervoor al hebt aangemeld en een bevestigingsmail hebt ontvangen, gelieve dan dit bericht te negeren. Als u zich nog zou willen inschrijven of na uw inschrijving geen bevestiging hebt ontvangen, zou u zich dan alsnog willen aanmelden?

U kunt zich inschrijven via onze evenementenwebsite. Bij het inschrijven dient u op het einde op de knop 'verwerk inschrijving' te klikken, u ontvangt dan meteen een bevestiging van uw inschrijving. Het programma vindt u op de voornoemde website. Hopelijk tot ziens op 24 november.

Met vriendelijke groet,

Namens NL-Term,

Dirk Kinable
Coördinator Steunpunt Nederlandstalige Terminologie

Volg ons op Twitter
Bezoek onze website
© 2017 Instituut voor de Nederlandse Taal, alle rechten voorbehouden.
U ontvangt dit bericht omdat u zich heeft ingeschreven voor een van de nieuwsbrieven (Algemeen en/of Terminologie) van het Instituut voor de Nederlandse Taal.

onze contactgegevens:
Instituut voor de Nederlandse Taal
Matthias de Vrieshof 2
2311 BZ Leiden
Nederland

voeg ons toe aan uw adresboek


profiel bijwerken of afmelden