Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 8 november 2017

'Het labyrint der geesten' is nu te koop!

 
 
Wordt de mail niet goed weergegeven? Bekijk hem online.
 
A.W.Bruna Uitgevers
 
Tw   Fb   Pin   Insta
 
 
   
 
 
De langverwachte nieuwe roman van carlos ruiz zafón
 
Dwaal opnieuw door het mysterieuze Barcelona van Carlos Ruiz Zafón, auteur van De schaduw van de wind. Zijn indrukwekkende nieuwe roman Het labyrint der geesten is nu verkrijgbaar in de boekhandel.
 
Het labyrint der geesten is een wervelend verhaal vol passie, intrige en avonturen in het mysterieuze Barcelona en is een eerbetoon aan de wereld van het boek. Opnieuw trakteert Carlos Ruiz Zafón ons op een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn magische universum waarin alle hoofdpersonen uit zijn eerdere romans nog eens voorbijkomen en we kennis maken met een van Zafóns markantste personages tot nu toe: Alice Gris. 

Begin direct met lezen!
 
meer info
 
leesfragment
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oh, en onder een hot mess verstaan wij 'in staat van chaos, maar nog altijd charmant en aantrekkelijk'.

De hoofdpersoon in de roman Hot mess is Ellie Knight. Haar leven loopt niet bepaald zoals gepland. Woonsituatie: een puinhoop. Werk: ongelofelijk saai. Liefdesleven: geen. Sommigen zullen Ellie omschrijven als een ‘hot mess’. Maar wie heeft wél alles perfect voor elkaar?

 

Klinkt herkenbaar? Doe de quiz en maak kans op een gratis exemplaar!

 
 
NAAR DE QUIZ!
 
 
 
 
 
 
 
Heb jij de Winternacht-giftbox al gereserveerd?
 
Geheel in stijl van de nieuwe winterthriller Winternacht van Suzanne Vermeer verschijnt er vanaf 14 november ook een limited edition Winternacht-giftbox! 
 
Het cadeaupakket bevat de nieuwe thriller Winternacht en een aantal leuke items voor een ultiem relaxmoment. Zo kun je genieten van  Womans Dream-kruidenthee van TwistTea. Deze mix van onder meer zoethout, kaneel en sinaasappel drink je uit de handbeschilderde ijsblauwe mok uit de AzorA-collectie van Bowls and Dishes. Met de 100% biologische Ridiculously Good-chocolaatjes erbij smul je van de beste chocolade. De geruite, zachte fleecedeken is het perfecte winterkleedje om in weg te duiken.
 
Of je nu jezelf wilt trakteren of iemand anders blij wilt maken: de limited edition-giftbox biedt voor slechts € 25,00 een ultieme Winternacht-beleving. Wees er snel bij, want de oplage is beperkt!
 
giftbox
 
boek
 
 
 
 
 
Tijdens een etentje worden onthullingen gedaan en dingen uitgesproken, die niet meer terug te nemen zijn… 
 
   
 
 
 
 
Waarom willen de Catalanen onafhankelijkheid?
 
De avontuurlijke historische romans van Albert Sánchez Pinol verhalen over de bewogen geschiedenis van Catalonië. Lees over het onverzettelijke Barcelona van 1714 dat een beleg van dertien maanden onderging en wiens nederlaag niet alleen een overwinning voor de Bourbons betekende, maar ook het einde van de historische vrijheden van de Catalanen.
 
meer info
 
leesfragment
 
 
 
 
 
 
 
A.W.Bruna Uitgevers
 
Uitschrijven  |  Pas je instellingen aan
Copyright © 2017 A.W. Bruna Uitgevers - Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt de lezersnieuwsbrief van A.W. Bruna Uitgevers.

www.awbruna.nl  |  www.uitgeverijsignatuur.nl