Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 7 november 2017

KINDERNIEUWSBRIEF: Kom naar de kindertekendag

 
rmo.nl | bekijk deze nieuwsbrief online
 
 
RMO
 
 

KINDERNIEUWSBRIEF dinsdag 7 november 2017

 
 

Kom naar de kindertekendag

Kom naar de kindertekendag

Het Rijksmuseum van Oudheden en het tijdschrift Know How organiseren op zaterdag 18 november a.s. een gezellige tekendag. Je kunt Griekse helden en godinnen tekenen in de Tempelzaal, luisteren naar een kindercollege over Griekse standbeelden, leren hoe je gekleurde verf maakt of aan de slag in het tekenatelier van de kindertentoonstelling Studio RMODe kindertekendag is verdeeld in een ochtend- en een middaggedeelte. Geef op het aanmeldformulier op onze website aan naar welk deel je wilt komen, en of je de workshop 'verf maken' wilt volgen. Alle activiteiten zijn gratis bij een bezoek aan het museum.

Meld je aan voor de kindertekendag via onze website
 

 

Dummie de mummiedag met schrijfster Tosca Menten

Dummie de mummiedag met schrijfster Tosca Menten

Op zondag 10 december 2017 is er weer een feestelijke Dummie de mummiedag in het Rijksmuseum van Oudheden. Kom je ook? De dag staat helemaal in het teken van het gloednieuwe boek Dummie de mummie en het geheim van Toemsa. Schrijfster Tosca Menten en Dummie zelf komen naar het museum en natuurlijk signeert Tosca de Dummieboeken die je meeneemt of koopt in de Museumshop. Je kunt je op onze website alvast aanmelden voor het ochtendgedeelte (11-13 uur) of het middaggedeelte (14-16 uur). De toegang is gratis bij een bezoek aan het museum (entree kinderen € 4).

Meld je aan voor de Dummie de mummiedag via onze website
 

 

Nieuw: verjaardagsfeestje met Mo en Spits (4-8 jaar)

Nieuw: verjaardagsfeestje met Mo en Spits (4-8 jaar)

Vier je verjaardag met Mo de Mol en Spits de Muis in het Rijksmuseum van Oudheden! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes schuif je aan bij de feestelijke verjaardagstafel. Daarna gaan jullie het museum in om Mo en Spits te helpen. De mol en de muis zoeken een rustig plekje om te slapen, onder de grond. Daar komen ze heel veel oude spullen tegen. Kunnen jullie ze helpen om de Middeleeuwse pot te vinden? Het feestje is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Je kunt het boeken vanaf 23 december 2017.

Lees meer over het feestje op onze website
 
 
   
 

Bank Giro Loterij