Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 8 november 2017

Melkweg (Max) en Botanique voor Australische singer-songwriter Vance Joy

Melkweg (Max) en Botanique voor Australische singer-songwriter Vance Joy
"Lady, running down to the riptide / Taken away to the dark side", is een regel uit zijn hit Riptide die de doorbraak betekende voor singer-songwriter Vance Joy.
Read more

The Vamps naar Amsterdam en Brussel
The Vamps, ofwel tieneridolen Brad Simpson, James McVey, Connor Ball en Tristan Evans, kondigen vandaag een aantal nieuwe optredens aan. Op hun tour worden de lage landen niet overgeslagen.
Read more

Oscar and the Wolf richting Werchter Boutique
Na Bruno Mars bevestigt Werchter Boutique vandaag ook de komst van Oscar and the Wolf. Op zaterdag 16 juli zullen beide acts het podium van Werchter Boutique in vlam zetten.
Read more

Level 42 voor tien shows naar Nederland (o.a. 013 en Paradiso)
De Britse jazzfunk-band Level 42 komt naar Nederland. In oktober en november van 2018 zullen ze maar liefst tien optredens geven. In de jaren '80 scoorde Level 42 grote hits met nummers als 'Love Games', 'Lessons In Love', 'Its Over' en 'To Be With You Again'.
Read more

Download Festival UK heeft met Avenged Sevenfold tweede headliner te pakken
De Britse editie van Download Festival maakte onlangs de eerste headliner in de vorm van Ozzy Osbourne bekend, nu pakt het festival door met de aankondiging van de tweede headliner.
Read more

DICE in TivoliVredenburg maakt voor zesde editie line-up bekend (o.a. Ten Tonnes en RedFaces)
De Utrechtse showcase-avond DICE wordt op 25 november alweer voor de zesde keer georganiseerd in TivoliVredenburg. Voor deze editie zijn daar nu de namen van bekend gemaakt.
Read more

Jera On Air maakt informatie betreft ticketverkoop bekend
Het Limburgse festival Jera On Air heeft meer informatie over de kaartverkoop vrijgegeven. Vanavond (8 november) om 18:00 uur zal de kaartverkoop namelijk van start gaan.
Read more

Linde Schöne supportact tijdens tour Ronnie Flex & Deuxperience Band
Ronnie Flex & Deuxperience Band starten over enkele dagen met hun tour langs de Nederlandse podia. Deze tour zal duren t/m 29 december en zal trekken langs onder meer 013, Paard en TivoliVredenburg.
Read more