Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 7 november 2017

Musical: My Fair Lady; we could have danced all night

My Fair Lady; we could have danced all night
Een echte klassieker, klaar voor de nieuwe generatie musicalbezoekers. Deze hoort bij je opvoeding zoals men zo mooi kan zeggen. En over opvoeding gesproken; het verhaal gaat over het arbeiderskind Eliza Doolittle; een bloemenmeisje die het hart op de tong heeft. Esmee Dekker speelt haar als de rol van haar leven. Hoewel al aardig wat sporen verdiend binnen het musicalvak is dit toch wel...
Lees verder

Job Gosschalk legt zijn werk neer
De Nederlandse regisseur Job Gosschalk (De Marathon - De Musical en De Zevende Hemel) is in het verleden "over grenzen gegaan" in zijn omgang met acteurs. Hij heeft zijn werkzaamheden neergelegd. Dat stelt Gosschalk in een verklaring die werd gepubliceerd door Kemna Casting, waarvoor hij tot tien jaar geleden werkzaam was als casting-director.
Lees verder

PSV en Supportersvereniging verwerven script Herdgang-musical
Met de overhandiging van het script en de bijbehorende rechten hebben PSV en het Nieuwe Theater afgelopen zondag een vervelende affaire naar tevredenheid afgesloten.
Lees verder